Pluspunten
Doet wat het vermeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede info
Pluspunten
Prima geholpen door medewerkster Ibolya van Wijk!
VerbeterpuntenDatum levering werd mij genoemd en zou volgende week zijn, prima voor mij. Nu blijkt dat ik het pakje morgen13-10-18 al zou arriveren, is te vroeg want héb sleutel pas ma 15-10-18. Hopelijk komt het goed.
Pluspunten
Perfect en duidelijk
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Snel en makkelijk!
Pluspunten
Hele fijne service telefonisch vooraf
Verbeterpuntenhelaas is order door provider geheel anders dan afgesproken met Breedbandwinkel.nl, per email bevestigd; Ineens wel 14 dagen bedenktijd en ook overstapservice, beide items staan duidelijk afgesproken/bevestigd zwart op wit alszijnde NIET van Toepassing maar helaas is uiteindelijke bevestiging Online geheel anders met daarbij de teleurstellende opleverdatum van > meer dan 14 dagen later...totaal niet overeenkomstig met order Breedbandwinkel.nl , weet niet waar de fout ligt maar echt heel jammer ;-(
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Wij gaan voor u na waarom de bedenktijd alsnog is toegevoegd aan uw bestelling door Online. Excuses voor dit ontstane ongemak. Heeft u ondertussen contact gehad met Online hierover om de levering eventueel nog te versnellen? Zo niet, kunnen wij hierin wellicht nog iets voor u betekenen of u kosteloos onze internetgarantie aanbieden.
Pluspunten
Snel een medewerker aan de lijn Goedkoper dan bij de leverancier zelf
Pluspunten
Very good overall experience!
Pluspunten
klantgericht, vriendelijke en behulpzaam medewerkers, goede aanbiedingen en cashback actie, betrouwbaar advies.
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Beoordelingsvraag komt te snel. Kan nu nog niet beoordelen of de overgang van Ziggo Alles in 1 naar Telfort Alles in 1voltjes zal gaan verlopen.