Pluspunten
Ziet er veilig uit. Prijs is zeker concurrerend.
VerbeterpuntenIk zou zo graag mijn eigen backup programma gebruiken. Dat zou kunne met sFTP, Webdav of S3 achtige methoden.
Pluspunten
alles werkt zoals het moet zeer heldere informatie supersnelle klantenservice
Pluspunten
Er wordt snel via de mail gereageerd op een vraag.
Pluspunten
Tot nu erg tevreden. Goede service. Heb de dienst nog niet volledig uitgeprobeerd maar de basis werkt allemaal naar behoren
Pluspunten
Snelle reactie via mail
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid zou nog meer mijn voorkeur hebben
Pluspunten
testperiode snel te starten duidelijk in uitleg
Verbeterpuntenhandleiding voor gebruik, gezien vanuit de gebruiker
Bedankt voor je beoordeling. Op onze website staan handleidingen: https://www.liveschijf.com/handleidingen/ Kun je aangeven wat je hierin mist of wilt verbeteren?
Pluspunten
Vriendelijke interface. Snel ophalen en plaatsen van de mappen. 5 GB ruimte. Sync is snel en volledig. Goede communicatie met klanten over vragen.
VerbeterpuntenVrij lastig om met alle bewerkingen vertrouwd te raken. Uitleg op de site komt wat vluchtig over; kon wat minder abstract; liever gewoon duidelijk.
Pluspunten
De eerste indruk is goed en zij doen wat zij beloven. De tijd moet leren of alles naar behoren blijft werken.
VerbeterpuntenNa het aanmelden duurt het lang voordat je een bevestiging ontvangt. LiveSchijf en Jottacloud lijken mij twee aparte bedrijven,
Pluspunten
Snel aangemaakt. Handige backup functie.
Pluspunten
Een goede prijs/kwaliteitsverhouding al moet dit nog wel bewezen worden omdat backups over de langere termijn gemeten en bekeken worden.
VerbeterpuntenDe software (JottaCloud) is nog niet perfect, stopt nog om onverklaarbare reden (Mac) maar over het algemeen werkt hij wel. Stabiliteit van dit soort programma's is wel enorm belangrijk bij backups. Belangrijker dan allerlei fancy features.
Bedankt voor je terugkoppeling. De stabiliteit is inderdaad het belangrijkste van de online back-updienst. Er kan een conflict in de configuratie en/of comptabiliteit zijn ontstaan. We moeten dus voor elk specifiek geval onderzoek doen, oplossen en met nieuwe Jottacloud software distribueren. We nemen via e-mail contact met je op om dit onderzoek in gang te zetten.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen per mail. LiveSchijf nu drie dagen in gebruik, werkt prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle opwaardering na betaling.
Pluspunten
De kwaliteit/prijs verhouding is prima. De uploadsnelheid van de files is hoger dan bij veel andere aanbieders.
Pluspunten
prijs en locatie goed, snelheid goed, erg blij met hoe het nu werkt.
Verbeterpuntende feitelijke status van het proces niet altijd duidelijk. daar zit naar mijn idee een vertraging op.
Pluspunten
Transparant Gemakkelijk in Gebruik Goedkoop
VerbeterpuntenUpload snelheid (grote bestanden) Aanmeldprocedure (betalen, maar niet direct access)
Pluspunten
Attente support denkt mee
VerbeterpuntenOverstap service beter informeren ik kreeg nu 2 facturen.
Pluspunten
Goede service en feedback respons tijd.
Pluspunten
Ik werk nog maar pas met LiveSchijf, maar het ziet er naar uit dat het simpelweg doet waar het voor bedoeld is. Geen ingewikkelde interface waarbij je een dikke handleiding moet doorworstelen. "Just works", zou Steve Jobs gezegd hebben :-) De firma reageerde ontzettend snel op mijn mail. Dat is ook zeer fijn!
Pluspunten
Prima opslag in de cloud voor alle documenten, foto's etc.
Verbeterpunten??
Pluspunten
Makkelijk back-ups regelen, gaat allemaal vanzelf. Geen omkijken naar!
VerbeterpuntenVia de applicatie heb je zonder wachtwoord direct toegang tot de back-ups van andere apparaten die ook via Liveschijf 'gebackupt' worden binnen dezelfde account. Daarbij heb je dus inzicht in gegevens van andere computers en kan kan je makkelijk hele backups verwijderen. Dus een account samen met je kinderen is wellicht niet zo handig....
Bedankt voor je terugkoppeling. Een verwijderde back-up kan binnen 30 dagen via één klik wel weer hersteld worden (https://www.liveschijf.com/veiligheid/). We zullen jouw verbeterpunten wel onderzoeken. De wens is dan om vóór verwijderen een wachtwoord op te geven als extra beveiliging.
Pluspunten
Werken met LiveSchijf is eenvoudig en snel. De prijs is concurrerend en de privacy voorwaarden naar Europees model en niet naar Amerikaans model.
VerbeterpuntenJammer dat archiveren van bestanden niet automatisch kan worden geregeld.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, goede begeleiding en follow-up, actief meedenkend wat de beste oplossing is in jouw situatie!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
Goed bedrijf snelle service
VerbeterpuntenJotta cloud kan beter nog niet zo zuiver als Live schijf, Hoop op verbetering