Pluspunten
Goed bedrijf snelle service
VerbeterpuntenJotta cloud kan beter nog niet zo zuiver als Live schijf, Hoop op verbetering
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven,niet meer, niet minder
VerbeterpuntenCommunicatie over veranderingen kan beter of frequenter
beperkte bereikbaarheid. Alleen per email. Kan beter....
Pluspunten
Goed voor een redelijke prijs
Pluspunten
Goede helpdesk
VerbeterpuntenBetere smartphone app
Pluspunten
Duidelijk voorwaarden en communicatie. Was een goedkope optie. Na het niet kunnen voldoen van hun eigen voorwaarden kwamen ze met een goed andere optie
VerbeterpuntenHelaas konden ze niet meer aan de goedkope voorwaarden voldoen.
Pluspunten
Zéér goede service, als er al onduidelijkheden of vragen zijn is er altijd een supersnel antwoord. TOP!.
Pluspunten
Goede prijs en uitstekende klantenservice
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Soepel werkend back-up systeem zonder allerlei gedoe
Pluspunten
relatief goedkoop klantenservice goed bereikbaar via mail overzichtelijk programma uitgebreide mogelijkheden
Verbeterpuntenmisschien iets langer bewaren van prullenbak mogelijkheid tot bewaren mappen structuur in dien 1 bestand verwijderd wordt uit submappen, zodra deze naar de prullenbak verdwijnt.
Pluspunten
Uitstekende back-up functionaliteit voor Apple OS. Meerdere gebruikers op de iMac wordt bijna naadloos ondersteunt.
Pluspunten
Prima dienstverlening, scherpe prijs
VerbeterpuntenDe Jotta app lijkt soms wat moeite met veranderende netwerk verbindingen te hebben.
Pluspunten
Prima bereikbaar in geval van problemen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voor 75 euro per jaar is al mijn data van al mijn pc's en laptops gebackupped in de (europese!) cloud. En dat werkt prima. Ik heb al eens een gecrashte computer weer up to date gemaakt met deze backups. Er is geen noodzaak meer voor een NAS of externe backup! Liveschijf IS mijn backup.
Verbeterpuntenfoutmeldingen inzichtelijker maken! (windows map wordt niet gebackupped, maar er wordt geen verklaring gegeven)
Pluspunten
Back-uppen werkt feilloos. Vragen via e-mail worden zeer snel en deskundig beantwoord. Het benaderen van de back-up werkt makkelijk, zowel via Windows desktop als via Android mobiel.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
geen problemen, doet gewoon haar werk
Pluspunten
De dienst is ongeevenaard! mooie prijs kwaliteit verhouding. het systeem werkt eenvoudig en goed.
Verbeterpuntenhet lijkt wat ondoorzichtig met wie je nou te maken hebt.
Pluspunten
Onbeperkte opslag voor een goede prijs. Nog nooit storing gehad.
Pluspunten
nvt (bestaat niet meer)
Verbeterpuntennvt (bestaat niet meer)
Beste Anne, Hierbij willen we aangeven dat we de verwarring begrijpen door de LiveSchijf-transitie die we sinds eind vorig jaar doormaken van .nl naar .com. We willen derhalve graag de beoordeling van de LiveSchijf.com (support en facturatie) met Jottacloud online back-up (leverancier). Voor de duidelijkheid zijn wij de intermediair van Jottacloud in Nederland. Jouw reactie "nvt (bestaat niet meer)" en het daarbij horende lage cijfer vinden niet terecht aangezien dit betrekking heeft op de .nl en niet de LiveSchijf.com.
Pluspunten
Snelle klantenservice
Pluspunten
Alles werkt prima. Archievering als extra is een uitkomst voor echt safen van je gegevens (ook na 30 dgn).
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden om de backup in te stellen bij Jottacloud. (voorbeeld: vroegere Liveschijf)
Pluspunten
Het werkt gewoon altijd!!!!!
Pluspunten
Goede aanbieding online backup
VerbeterpuntenLate melding van verandering backup provider. Geen migratie van reeds ge-backupte gegevens.