Heel blij met mijn aankoop, precies zoals verwacht. Duidelijke foto’s en beschrijving. Snel verzonden, top
Mooie duidelijke website, groot assortiment en snelle levering.
Overzichtelijk
Duidelijke communicatie over het bestelproces. En voortgang. Product snel in huis.
Product voldoet aan de omschrijving. Snelle levering en zeker een aanbeveling.
Ik bestelde een tas die niet aankwan. Jullie reageerden prettig, deden navraag en de tas zelf is prachtig. En goedkoper dan elders, vanwege geen verzendkosten. Dat jullie zo goed bereikbaar zijn is dus een extra pluspunt.
Vlotte verzending, goede service, mooie grote tas.
Op de website is duidelijk vermeld welke maat ixxi je nodig heb.
Prima keuze in artikelen. Na bestelling per ommegaande geleverd Het sleutelhoesje voldoet.
Het werd snel geleverd en het zag er goed uit! Zoals ik hoopte.
Altijd goede service
Heel goed!
Voor de eerste keer iets besteld en het is gewoon geweldig
Correcte levering
Alles snel en correct geleverd. Had een bestelling gedaan en zag later nog iets wat ik wilde hebben. Even gemaild, kreeg snel een vriendelijke reactie en het kon met de eerste bestelling mee zonder extra verzendkosten
Goed en snel!
Duidelijke webwinkel. Na bestelling snelle verzending. Was netjes verzorgd.
Het product ziet er mooi uit, de bezorging liet op zit wachten,bezorging werd tot 2x uitgesteld.
De tas die besteld is ,ziet er mooi uit! Keurig op tijd bezorgd. Wij zijn tevreden!!
Snelle levering. Binnen een dag in huis. In het opmerkingen vakje had ik geplaatst dat het een cadeautje was. De tas kwam super leuk ingepakt met cadeaupapier en cadeaulint binnen. Bedankt!
Kreeg aankopen snel thuis en zonder problemen.
Top en snel
Keurig netjes afgeleverd en de tas is precies zoals op de website stond!!
Artikel terug gestuurd en geld werd ook snel teruggestort
Product zoals omschreven