Prima, als verwacht!
Helaas heb ik één van beide bestellingen niet ontvangen. Na contact met De Boer is een nieuwe bestelling opgestuurd. Het contact verliep zeer vlot en prettig!
Via click & collect handschoenen besteld. Kreeg vrij snel een mailtje dat mijn bestelling klaar stond. Vriendelijk geholpen en de bestelde handschoenen zijjn van goede kwaliteit en in de goede maat.
Na telefonisch contact over voorraad van een bepaalde tas meteen besteld en volgende dag al in huis , helemaal top
Nooit meer iets bestellen bij deze zaak!!!
Antwoord op mijn vraag zowel telefonisch als per mail was uitstekend ik ben zeer positief over uw bedrijf ga zo door
Product zoals omschreven, snelle levertijd, Goede prijs. Dus een echte aanrader.
Goede website, goed product, vlotte levering
Snel besteld en snel geleverd
Nvt
Ik ben zeer tevreden met de sieraden van Ixxxi die ik heb besteld. De website vond ik wel duidelijk, de sieraden werden allemaal in 1 doosje (dus weinig verpakkingsmateriaal) verpakt en ik kreeg het snel thuis geleverd. Heel blij mee!
Alles verliep naar wens
Alles perfect.
Goed,pakketje is goed overgekomen.. Gr Beatriz
Het komt op mij over als een goede en betrouwbare winkel. Snelle verzending en mooie tas!
Hoefde niet lang te wachten op de bestelling,werd goed op de hoogte gehouden wanneer de tas geleverd zou worden.
Mooie assortiment en snelle levering.
Goede kwaliteit product en zeer snelle levering na de bestelling
Fijne webshop, goede afhandeling.
erg goed
Mooie kwaliteit en snel geleverd
Ze verkochten een pip tas die je bij pip studio zelf niet eens kan kopen.
Supersnelle levering
Na bestelling duidelijk weergegeven wat de bestelling was, en hoe de levering zou zijn.