Zeer tevreden!

Kwaliteits autohandschoenen ontvangen

Snelle verzending

Volgens afspraken. Netjes verpakt

Zeer tevreden!

Directe levering, keurige duidelijke administratie en perfect verpakt.

Super, en snel geleverd

Mooi product

Prachtig leren tasje met luipaard print, dat echt voelt. Klasse.

Zeer goed.

Kreeg gelijk bevestiging. Mooi product.

positief

accuraat en professioneel

supersnel

Supersnelle levering. En niet duur.

Slecht en niet klantvriendelijk

Op 5 cent na zit je onder de grens voor gratis verzenden zit. Product was 29,95 niet toevallig deze prijs gehanteerd, want dat is onder de gratis verzendgrens van 30 euro. Dan worden er in de webshop extra artikelen aangeprezen om boven die 30 euro te komen, waarvan er ook nog eens (goedkope) artikelen zijn die niet op voorraad zijn (toevallig). Dus dan moet je noodgedwongen duurdere bestellen. Dit is pure koppelverkoop. Ik wil alleen dat ene product en niet meer! Ze hadden de prijs ook 30 euro kunnen maken of de verzendgrens lager. Hier is gewoon goed over nagedacht. Ik zou zeggen: trap er niet in. Bovendien was het product bij een andere leverancier, "Woerdenbach 1892" 6,95 euro goedkoper en zonder verzendkosten! Beter dan daar kopen. Niet echt klantvriendelijk. Deze review is pas geschreven, nadat ik 2 keer schriftelijk hierover gereclameerd heb bij deze zaak, echter zonder oplossend bericht. Er is dus geen enkel begrip voor deze klacht. Dit was dus eenmaal maar nooit meer.

Uitzoeken, bestellen en geleverd. Precies zoals het hoort!

Zoals online bestellen bedoeld is; uitzoeken, bestellen en (compleet) geleverd krijgen de volgende werkdag. Helaas gaat dit bij andere shops steeds vaker niet op deze manier!

Alles volgens afspraak

Mooie kwaliteit! Snel geleverd, heb mijn volgende bestelling al gedaan.

Andere pasvorm handschoen

Snelle levering van de bestelling. Een paar nieuwe Laimböck handschoenen gekocht omdat deze winkel veel keus heeft. Draag al meerdere jaren deze handschoenen maar de pasvorm lijkt anders te zijn. Draag altijd maat 8 maar krijg nu mijn hand niet meer in deze maat wand. Mijn oude maat 8 heeft een 2 cm grotere ingang. Ook volgens het opmeten van mijn handen zou ik weer op maat 8 uitkomen. Zou best een andere maat willen proberen maar de hoge portokosten houden mij tegen.

echt perfect

Prima reistas gekocht alles mooi op tijd geleverd. Een 9 hoor.

Vlugge levering

Het product is nogal duur volgens de kwaliteit, hopelijk kan ik het lang gebruiken. De levering was vlot.

Super snelle levering en goede prijs

Geweldig.

Prima product en snel bezorgd.

Klacht vlot opgelost. TOP.

Goed en snel geregeld!

Fijne website, makkelijk bestellen en snelle levering!

Mooie artikelen, snelle levering, tot de volgende keer.

Mooie en handige tas die gemakkelijk om de Joolz kinderwagen past!

Handig om te gebruiken als luiertas voor de rits als sluiting. Ook fijn dat er een klein binnenvakje met rits in zit!

Hele mooie producten.

Hele mooie en leuke producten. Goeie kwaliteit.

Betrouwbare site

Je krijgt wat je besteld. Vind alleen de website niet zo lekker lopen.

het artikel was geleverd zoals op de website staat vermeld en de tassen zien er goed uit

Ik had een vraag via de mail gesteld en deze werd direct beantwoord. Snelle goede service.

Helemaal tevreden

Super,snelle levering.