Degelijke en mooie boodschappentas die heel goed bij mij past, omdat ik niet zo groot ben (1,63 m). Erg praktisch met genoeg ruimte voor mijn boodschappen.
Goede website, ruime keus, vlotte afhandeling van de bestelling.
Nadat ik besteld had kreeg ik mijn bestelling binnen 24 uur thuis. Helemaal top!
Een horloge was supersnel verzonden en er is geen onnodige verpakking gebruikt. Terwijl dee wel netjes is verpakt.
Product precies zoals verwacht en afgebeeld. Levering snel en goed verpakt.
Ik had helaas iets verkeerd besteld, na retour geld binnen een dag terug. Fijne afhandeling.
Correct, netjes verpakt, snelle afhandeling en bezorging. Top!
Zeer goede kwaliteit, snelle levering, efficiënte berichtgeving.
snelle levering keurig verpakt prima prijs
Op de hoogte en contact met de klant houden tot zijn/haar bestelling op de mat bij de deur liggt is wat ik belangrijk vind en dat hebben jullie gedaan. Zeer blij mee.Tot volgende keer...
Tas besteld, maar bij ophalen leek deze mij toch wat klein. Makkelijk om kunnen ruilen voor een andere!
Het zou afgelopen dinsdag bezorgd Worden, is het verplaatst naar gisteren en nu nog steeds niet binnen. Wat is het telefoonnummer van jullie??
Uw bestelling is langer onderweg geweest als zou moeten maar is afgelopen donderdag bij u bezorgd. Excuses voor het ongemak.
Snelle en correcte levering.
Mooie producten
Zo hoort het toch
Post NL deed even moeilijk maar dat is goed opgelost
Mooie tas, duidelijke omschrijving, snelle levering en prima prijs. Ik zou zeker hier weer wat bestellen
Ik heb nog niets binnen
Wat is het vervelend als de post er langer overdoet als zou moeten, gelukkig heeft u op woensdag uw bestelling in de brievenbus gekregen.
Ik hoorde dat Laimböck failliet was, herstart ?
Voor de eerste keer besteld,super
Heel goed te woord gestaan
super snel geleverd
Super snelleclevering daar kunnen veel winkeliers een voorbeeld aannemen. Echt supercervaring.