Op de website had ik een mooie tas gezien echter ben ik een twijfelkont dus had ik de tas niet meteen gekocht en toen ik de knoop had doorgehakt was de tas uitverkocht. Een mailtje gestuurd met de vraag of de tas nog te bestellen was. Al snel kreeg ik een vriendelijk en behulpzaam antwoord. De tas werd voor mij besteld, er was gezegd dat dit zeker nog een week zou duren. 2 dagen later had ik de tas al in huis! Top service!
n.v.t.
Vlot geleverd. Mooie handschoenen. Qua informatie mbt de maat lijkt de opgegeven omtrek wat krap. Er is geen informatie over de vinger lente en de handlengte. Achteraf had ik liever een maat groter gekozen. Hoop dat de handschoenen nog wat uitlopen. Ik heb niet de moeite genomen om de handschoenen te ruilen. Dat is natuurlijk gehaald aan mij.
Prima verzorging en snel
Goede artikel werd snel geleverd dus heel tevreden.
9 november besteld en 10 november in huis perfect
Voor mijn chemo hoofd hebben jullie mooie materialen qua stof en kleur, en je besteld ze bij de sjaals. Echt mooi. Ik vind ze fantastisch. Hartelijk bedankt.
Prima geregeld!
priema
Netjes verpakt. Fijn n brievenbus pakketje ,gelukkig niet in grote doos ,dank u ,grt
Het horloge van mijn dochter deed het niet. Zeer vriendelijk te woord gestaan en 2 oplossingen aangeboden gekregen. Gekozen voor terugsturen. Nu wacht ik op bericht tot hij weer leverbaar is. Ondanks niet werkend product dus toch tevreden
Zeer snelle en nette levering. Mooi verpakt.
Makkelijke site om te bestellen. Snelle en nette levering. Dus kortweg super!
Netjes en snel geleverd.
Mooie producten en snel geleverd
Helder en goed . Goede informatie .
Zou het aan iedereen door geven
Niks ontvangen
Deze tas besteld via de (mooie) webshop en werd binnen 24 uur geleverd! Knap hoor! En bijgevoegd een kortingscode voor de volgende bestelling. Enig minpuntje is, dat de tas op de foto donkerder lijkt, dan in werkelijkheid.
Zie boven
Artikel zoals op de website. Snelle en goede levering. Prima product
Op tijd geleverd en goede spullen
Mooi produkt, netjes verpakt, snelle levering
+ :de 2 juwelendozen zagen eruit zoals afgebeeld en kwamen exact overeen met de beschrijven in de webwinkel - :in de doos met rode kleur stond 1 tussenschotje los; is waarschijnlijk normaal. Verder zeer mooie artikelen .