Het product is goed en ziet er mooi uit.
Vlot en correct
Hele goede service verleend en en snelle afhandeling
N.v.t.
Super snel geleverd, makkelijk te bestellen!
Positief
Snelle levering. Helaas was mijn keuze niet geheel conform van wat ik nodig heb. Ik heb de tas vandaag aangetekend aan u retour gestuurd. Met vriendelijke groet, Jur van Rietschoten.
Goede kwaliteits producten, tassen heel mooi leer. Foto's kloppen en snelle goede afhandeling en bezorging.
Besteld en direct de andere dag in huis
Product zoals beschreven, levertijd volgens afspraak, prima klantenservice.
Ontzettend snelle levering ! Bij aankomst bleek de doos open te zijn en miste ik 4 ringen . Telefonisch contact gehad , werd meteen gezegd dat de ringen opnieuw opgestuurd werden .wat een top service. Later bleken de 4 ringen al in het bewaardoosje te zitten . Natuurlijk heb ik meteen terug gebeld dat de ringen terecht waren . Eerlijkheid duurt t langst !
Bestelling geplaatst met indienen van een cadeau kaart en de nodige bijbetaling. Daarna een mail gekregen en de volgende dag had ik de bestelde tas al in huis.
Snelle levering en de handschoenen zitten top!
Mooie billfold besteld ter vervanging van een vorig exemplaar. Jammer dat de voorkant een lichte beschadiging heeft.
Ik heb al een paar keer iets besteld en het wordt altijd netjes optijd geleverd.
top
Hij is groter dan gedacht maar daardoor nog handiger. De voering is heerlijk en ondanks dat het skai leer is ziet het er aardig echt uit.
Goede stevige tas, snelle levering!
Veel keuze in Ixxxi ringen
Bestelling kwam snel binnen en werd op de hoogte hiervan gesteld. Prima ervaring, producten was heel netjes verpakt en aangekomen.
mooie tas blij mee.
goede kwaliteit, prijsverhouding
Mijn pakketje werd snel geleverd. Mijn ixxxi ringen waren netjes verpakt in een mooi doosje!
Portemonnee Goed gekomen op tijd
goed en snel