De foto's en omschrijving van het product waren duidelijk. Na bestelling werd er snel verzonden.
Heel tevreden ! Zowel van de prijs als de qualiteit. Alsook een zeer snelle levering !
Goede ervaring besteld en de volgende dag geleverd
pakketje zoals belooft snel binnen, beresterke kwaliteit sleutelhanger
Super snelle levering ,mooie kwalitatieve boodschappen tassen
Een uitgebreide IXXI voorraad met allemaal leuke ringen en andere sieraden. Vandaag besteld morgen bezorgd. Fijn bedrijf.
Goed te volgen met T en T systeem
Mooie boodschappen tas die netjes is afgewerkt met leer. Lekker stevig voor een mooie prijs. Snelle levering. En de service is top!! Was echt heel mooi ingepakt.
Fijne boodschappentas (nergens in Utrecht te krijgen) en zeer snelle bezorging.
Tas besteld, artikel snel geleverd. Goed ingepakt, en conform de beschrijving. Al eerder een tas besteld via de website. Was toen ook prima. Prima winkel dus!
Toen ik via internet aan het zoeken was naar IXXXI sieraden kwam ik bij De Boer Lederwaren terecht een top sortering en ringen die uit de collectie zijn voor een lage prijs.
DUIDELIJKE WEBSITE OMSCHRIJVING ARTIKELEN IS DUIDELIJK VLOTTE VERZENDING
Besteld en de volgende dag bezorgd,top.
Mooie producten en snelle levering
De bestelling liep van a tot z perfect, de ontvanger was erg blij.
Snelle levering mooi product.
Na melding van defect in besteld artikel, is dit meteen opgelost. Heb een nieuw artikel gekregen.
Product bewust bij een winkelier besteld en niet bij een grote aanbieder. Snelle levering. Koffer voldoet aan verwachtingen.
Zo goed geregeld , bestelde het produkt 16:55 vrijdag , was om 10:30 thuis bezorgt op de zaterdag . Super top geregeld dame en of heer
ik wist wat ik wilde maar had hier nog nooit wat besteld, maar ging allemaal snel en makkelijk. Leuk met een kaartje erbij om me plezier te wensen met mijn bestelling, zijn de kleine dingen die het doen!
Wat beloofd wordt, komt uit , top!
De bevestiging van de bestelling en de snelheid van levering was goed. Netjes de volgende dag ontvangen. Alleen kwam de kleur van de tas totaal niet overeen met wat er op de website stond. De kleur vond ik niet mooi en heb het daarom geretourneerd. Helaas moet je dan wel retourkosten betalen.
Snelle levering!
prima.vlot en keurig produkt