Is zeer goed dit was voor mij de eerste keer.
Voor de 2e keer hier een schoudertasje besteld, ja dezelfde. Ben super tevreden over dit handige tasje namelijk. Alleen na ik denk zo’n 2 jaar was het tasje echt aan vervanging toe. Wederom voor een top prijs besteld alleen deze keer duurde de verzending vrij lang. (4 dagen) Voor mij geen probleem want ik gebruik hem niet dagelijks, waarschijnlijk ook de schuld van Post NL. Maar hé ik ben weer voor 2 jaar voorzien van een super leuk tasje! :)
Goede website! En....mijn bestelde artikel de volgende dag zoals beloofd bezorgd!
Mijn bestelde handschoenen hadden niet de verwachte maat en bovendien zat één duim er niet goed ingenaaid. Terugbetaling na terugsturen en nieuwe besteld. Deze wanten zijn prima.
Alles volgens afspraak.
Snelle correcte levering!!!
Leuke verpakking en mooie sieraden! Volgende keer bestel ik weer hier!
Snelle levering van de juiste producten
Mooie produkten voor een goede prijs.
Als punt van verbetering zou aangegeven moeten worden dat een klein item als deze bandana gewoon door de brievenbus kan worden bezorgd. Dan weet je meteen dat je er niet voor hoeft thuis te blijven of het op een afhaalpunt te laten bezorgen. Geef dat gewoon aan als keuzemogelijkheid. Overigens zeer tevreden met het bestelde item en met de snelle bezorging
Perfect in elk opzicht - kwaliteit, prijs, mooi en zorgvuldig verpakt.
Mijn ervaring is goed, een snelle levering en een goed product, zeer tevreden.
Snelle levering. Persoonlijk had ik het prettiger gevonden als mijn tas netjes in een doos verpakt zat dan in een envelop. Verder top!
Meerdere malen iets gekocht bij de Boer. Altijd snelle levering. Mooie producten.
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik ben na een uur dragen het steentje van mijn ring kwijt… graag reactie ———————————————————————— Ik dank u voor de snelle reactie en uitstekende service en het snel opsturen van een nieuw ringetje (zonder extra kosten).
Originele beoordeling
Ik ben na een uur dragen het steentje van mijn ring kwijt… graag reactie
Alles ging vlot en zoals gewenst. Ook nog telefonisch contact gehad en goed geholpen.
Uitstekend en snel geleverd
Super snel geleverd. En een hele mooie rugzak
Top service en top kwaliteit. Een echte aanrader. Dank.
Perfecte service, goede prijs,snel verstuurd en ook nog een bon voor 10 % korting, dit was voor mij de eerste keer dat ik online bij De Boer bestelde maar ik kom zeker graag een keer bij U terug. Groetjes Anja
Mooie tas, goede kwaliteit, snelle levering.
Ruim voldoende
De door mij bestelde sjaals werden snel geleverd en er is voldoende keus in hun assortiment.
Mijn bestelling is supersnel geleverd en ik ben zeer tevreden over de geleverde spullen !