Nvt
Een duidelijke web site en what you See is what you get.
Vandaag besteld , morgen in huis is geen loze belofte, maar echt.
Nog steeds niets ontvangen maar blijf syeeda bericht krijgen van post nl dat het bezorg moment is aangepast.
Snelle en keurige levering
Top bedrijf
Artikel viel veel te klein uit. Het leek op de website groter, dus teruggestuurd... Beter om in het echt te kopen, niet via website.
Sluitinkje werkt heel lastig, verder heel mooi tasje en mooie grootte. Tevreden mee
Maar door Post in de verkeerde brieven bus gestopt.
Snelle levering, keurig verpakt.
Het ziet er mooi uit , maar de ruimte in de vakken naast de securid is beperkt. Ook werkt de drukker niet goed, springt los. Jammer.
Hoewel de retourzending geheel lag aan mijn verkeerde beoordeling van het product werd de afwikkeling zeer vlot en zonder morren door de Boer verzorgd.Binnen twee dagen stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening.
kwaliteitsmateriaal behoeft vertrouwen en dat is er zeker TOP !!!!
makkelijk bestelling te plaatsen,makkelijk bestelling op te volgen,snel geleverd. GOEDE FIRMA
Achteraf betalen voelt fijn. Product is wat ik verwachtte. Kwaliteit.
Snelle levering en goede kwaliteit
mooie spullen en het word perfect verzorgt en opgestuurd.
Heel goed snelle levering
Vlotte levering
Snelle levering, zeer tevreden!
Wat ik zeer opmerkelijk en helemaal fantastisch vind, is dat ze héél makkelijk en snel telefonisch bereikbaar zijn. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Zeer snelle levering. Mooie artikelen. Helemaal blij
Tassen zijn betaalbaar en de kwaliteit is goed. Tassen zijn goed ingepakt en worden snel geleverd. Helemaal tevreden!
Goed geholpen na verkeerde nummer Aan de telefoon
Mooie tas en snel geleverd
Door automatisch invullen van adresgegevens stond er in de factuur en ook op het pakket 6 6 in plaats van alleen een 6. Ik heb gemaild met de vraag of dat nog aangepast kan worden. Dit was niet meer mogelijk, pakket was al bij de post. Men vertelde mij dat het meestal toch wel goed komt en dat bleek ook zo te zijn. Vooral het netjes en snel beantwoorden van de mails die ik heb gestuurd vond ik heel prettig.