Goede website, duidelijk, makkelijk en goed product
Alles prima en snel verlopen .Hartelijk dank
Alles goed, netjes en snel
Niks op aan te merken
Slechte tas. Nu al stuk…dus nooit weer.
Goed assortiment, snelle levering
Het is een mooi product en het was snel en betrouwbaar geleverd. Erg blij mee!
Prima ervaring. Overzichtelijke website. Hele fijne collectie Beagles en mijn bestelling goed op tijd binnen. Super blij ermee!
Ketting kwam kapot aan
Goed product voor redelijke prijs in no time geleverd
Volgens uw website zou de sleutelhouder veilig zijn voor eventueel misbruik van derden. Nu kan dit wel zijn en ik geloof dit ook wel maar ikzelf kan mijn sleutel ook niet meer gebruiken als hij in het tasje zit. De beveiliging is te sterk en het signaal dat de sleutel naar de auto zend raakt niet meer door de beveiliging. Ik heb ondertussen het volledige binnenwerk reeds verwijderd anders is het tasje voor mij zinloos.
Prima. Snelle levering
Goede website, goede zoekopties, snelle levering
Snelle verzending, makkelijke site, Leuk dat je ook 10 % korting krijgt oo je vilgende bestelling
Donderdag besteld, zaterdag bezorgd
volgende dag al in huis
Ga zo door.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij De Boer. Krijg ik een koffer die nieuw hoort te zijn, met gebruikerssporen ( op de bovenkant en voorkany van de koffer). Nou had ik elders dezelfde koffer in een grotere formaat besteld krijg ik mijn koffer netjes verpakt met plakfolie zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde wat er bij De Boer ook ontbrak! Ik kreeg mijn koffer ook niet in de bijbehorende doos maar in een doos die te klein was maar toch nog met een bobbel aan de bovenkant dicht geplakt werd. Nou worden de dozen bij De Boer hergebruikt, wat in principe prima is voor het milieu. Maar dan vraag ik me toch af wat er dan in principe met mijn originele doos is gebeurt. Mij niet meer als klant.
Toptas!, stiksels zijn perfekt, 3 ritsen, mooie stevige leren hengsels! Deze wilde ik graag, bedankt! Han Busstra
Snelle levering , mooie kwaliteit
bezorging op tijd.Keurig verpakt.
Vandaag besteld en de volgende dag al ontvangen....top! Oorbellen met maansteen naar volle tevredenheid....mooi maatje!
Goede service, snellle levering. Zorgvuldig verpakt. Mooi product
voor de 2e keer een bestelling bij De Boer Lederwaren gedaan, alles snel ontvangen.
werkelijk niets te klagen