Prima tas! Stevig en mooie kleuren.

Prima Tas! Stevig en mooie kleuren.

Helemaal correct afgehandeld, compliment ...

Verzoek gedaan om een mail te ontvangen als het product weer op voorraad was. Dat gebeurde ook en ik heb meteen besteld. Daarna liep alles op zeer goed gesmeerde rolletjes, Top ...

Was gewoon heel goed

Fantastische snelle levering

Wauw wat een top winkel. Had mijn super mooie tas de volgende dag in huis! Ik ben super blij met mijn tas.. hij is prachtig

Grote keus en keurige afhandeling

Ik zocht een telefoontasje van Bear die niet op voorraad was. Toen deze weer leverbaar was kreeg ik een mail en bestelde het tasje. De levering volgde snel en zonder problemen. Kortom: zeer tevreden

Top!!

Goede en snelle service!!

Ik zou alleen even kijken bij de product omschrijving. De maten van het product bij de omschrijving en bij de specificaties komen niet overeen.

bijzonder mooi product en snel en verzorgd ontvangen. Dank u wel.

Een byzonder mooi product en netjes en verzorgd en snel ontvangen. Dank u wel.

Niet fijn

Pakketje is namelijk nog niet bezorgd. Had gehoopt dat dit dinsdag of uiterlijk woensdag zou worden geleverd.

Top!!

Hele snelle levering. En mooie producten.

Uitstekende service

Uitstekende service, prettig contact.

Snelle en goede service

Snel en prima

De tas is precies wat we zochten.

Mooie tassen en snelle levering!

Ze hebben mooie tassen voor een betaalbare prijs!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Ik zocht een bepaalde tas voor mijn dochter. Bij De Boer hadden ze deze tas, dus ze is nu helemaal gelukkig ermee. En als bonus ook nog leuke oorbellen voor mezelf besteld. Snel en makkelijk besteld en heel snel binnen.

Kwaliteit

Mooie tassen

Very Fast Service!

I received my item the next day. Very good experience!

Erg snelle levering

Tas stond met rode voering afgebeeld op ee site. De voering van de tas welke ik ontvangen heb is bruin. Beetje jammer, maar tas zag er verder prima uit: mooi leer en mooie kleur! ik heb ‘m dan ook niet teruggestuurd.

Ietwat teleurgesteld..zie onder.

Leuk ..materiaal zoals omschreven ,maar de werkelijke kleur wijkt behoorlijk af van de portemonnee die ik bestelde. Heb hem wel gehouden maar was teleurgesteld in de kleur.

Prima op tijd en keurig verzorgd.

Zeer tevreden!

Snelle verzending & bezorging. Goed verpakt. Geen minpunten.

Tas besteld, prima service: volgende dag in huis! Tas voldoet aan de beschrijving en afbeelding.

top service en goede tassen.

Fijne rassen en snelle service.

Heel snel geleverd

Heel mooi zo als omschreven