Ik heb veel tassen van Bear, deze is een aanwinst !
Uitstekende service!
Goede ervaring met dit bedrijf. Telefonisch nog contact gehad vanwege een snelle verzending. Keurig opgepakt. Aardig en betrouwbare medewerkers dus.
Snelle Levering en een mooie sjaal
Snelle levering en het product komt helemaal overeen met de foto
Op de website is het tasje net zo mooi als in het echt En de kwaliteit is ook erg goed. Tevens goede beschrijving bij geleverd voor onderhoud en herkomst van het leer.
Zeer snelle en correcte levering!
Duidelijk contact, snelle levering en mijn moeder is blij met de tas. Er was misschien alleen teveel keuze in de webwinkel :)
Een mooie riem besteld voor bij mijn huwelijks outfit. Hele mooie kwaliteit van Nederlandse bodem.
Mijn tasje werd snel en goed verpakt geleverd. Tas is van goede kwaliteit!
De bestelling zorgvuldig verwerkt én heel vlot ontvangen. Complimenten, ga zo door!
Het uiterlijk en de kwaliteit komen niet overeen met de werkelijkheid, er is een heel groot verschil met de foto op de website, slechte kwaliteit leer en maatwerk.
Makkelijk en overzichtelijk om te bestellen, snelle levering en proper verpakt.
Snelle levering, alles in orde
Mijn tas was zorgvuldig en goed ingepakt
Leuk assortiment, gemakkelijk om te bestellen en snel ontvangen.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede communicatie
Goed product
Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd.
Groot assortiment, en super snelle levering
Had snel een tas nodig, voldoet volledig aan de verwachting en de volgende werkdag geleverd, top!
Verzending snel en verzorgd.
Goede en snelle levering.
De bestelling werd snel geleverd. De verpakking echter is héél lelijk..vooral als het een kado betreft. Snap dat bij zoetwaterparels misschien ook naar het verpakkingsmateriaal gekeken wordt maar het mag voor die prijs wel een luxere uitstraling hebben!