Lekker snel vrijdag ochtend besteld zaterdag al binnen geweldig snel
Snelle levering. Product hetzelfde als op de foto's. Prima!
Snelle service, goede kwaliteit
Fijn telefonisch contact, vlotte afhandeling, snelle bezorging, leuk product.
Goede artikelen, mooie prijs, snel binnen.
Overzichtelijke site, razendsnelle en nette aflevering. Zeer tevreden klant!
Mooie producten. Snelle levering. Ook bij retourneren.
Via google terecht gekomen op deze website. Product was exact wat ik zocht en volgende ochtend al geleverd.
Super snel geleverd ,alleen ikzelf had de verkeerde besteld
Ik had ‘s avonds een bestelling geplaatst waar ik eigenlijk spijt van had. De volgende ochtend heb ik meteen gebeld, mijn pakketje stond klaar om verzonden te worden, is onmiddellijk onderschept en binnen de kortste keren stond het door mij via iDeal betaalde bedrag weer terug op mijn rekening. Degene die ik aan de lijn had was uiterst vriendelijk en behulpzaam
Heel veel aanbod en snelle bezorging..
Zoals in de titel al staat, de levering was snel, keurig verpakt en de kleur en het materiaal klopt met wat op de website staat.
Product nog niet veel geprobeerd maar tot zover is de kwaliteit oke.
prima service
Fijne site, nette en snelle levering.
Leuke tas en snel geleverd
Super kwaliteit en snelle levering....
Snel goede service
Een handtas besteld via bol.com. En die beviel zo goed. Dat ik dezelfde handtas, wel in andere kleur. Nog een keer besteld heb, maar nu via De Boer Alles netjes geleverd.
Zeer snelle levering. Netjes verpakt
Ik wilde mijn vrouw verrassen met enkele IXXI ringen. Ik had gevraagd de bestelling een paar dagen later te versturen zodat ze niet zag dat er een pakketje binnen kwam. Dat werd keurig geregeld. Ik dacht het goede besteld te hebben maar helaas had ik toch 2 ringen besteld die ze al had. Ik kon deze zonder problemen om ruilen voor 2 andere. Alles werd supersnel afgehandeld. Ook op de mails werd snel gereageerd. Kortom: Super!
Goed product en een snelle levering. Heel tevreden.
Had het groter verwacht
Leuke tas voor een mooie prijs! En snel geleverd.
Vrijdag 's middags voor 17.00 uur besteld met verzoek of kaartje erbij met tekst mogelijk was (levering aan derden). Volgende dag mèt kaartje op gevraagde adres geleverd, mooi product, snelle levering en service. Top!