Mijn vader is er vast super blij mee, hij krijgt het met vaderdag
Heel snel,erg fijn.
Tweede keer besteld. Eigenlijk terecht gekomen via Google, omdat Ik op zoek was naar ixxxi ringen. De eerste ring besteld voor mijn moeder. Supersnel geleverd. Netjes verpakt. Dus voor mij zelf ook 1 besteld. Handige website, overzichtelijk en goede prijs als ik vergelijk met andere. Ook leuke aanbiedingen!! Ik kende deze winkel dus eigenlijk helemaal niet, maar na 2 bestellingen, ga ik zeker weten vaker bestellen+
Artikel exact zoals omschreven, snelle verzending.
Dit is de 2e keer dat ik hier wat bestel en ook de bestelling tot ontvangst verloopt prima. Alleen nu contact gehad over een button die los geraakt is.
Op de afbeelding lijken de engeltjes groter, handig zou zijn Als de cm erbij zouden staan
hartelijk dank voor uw service! Het tasje was de volgende dag al binnen!
goed product en snelle service
Ik vind de sleuteletui en beetje krap en heb al goed gelet op een grote maat. Autosleutel past krap. In de portemonnee moet een goed vakje komen voor je bankpas zodat je die makkelijk in en uit de portemonnee kunt halen en toch goed opgeborgen zit. De kwaliteit van het leer lijkt me prima in orde.
Snel en het kan niet beter
Mooi product! Vlotte levering...!
Mooi tasje en snelle levertijd
Snelle levering! Product zoals omschreven! Dus top!!
Portemonnee gekocht voor vakantie. Goede kwaliteit. Gelijk volgende dag in huis.
Leuke tas voldoet aan verwachtingen en verzending meer dan top! Enige verbetering....doos/omverpakking was aan de ruime kant. Maar hij staat nu hier te shinen mijn Chesterfield tas.
Bestelling correct en op tijd bezorgd.
Ik heb de tas besteld en vond het meteen n de brievenbus het is een mooie tas, blij mee, bedankt.
Goede website met veel variatie snelle levering en netjes verpakt zeker aan te raden
Had en kortingscode en nog wat mailverkeer maar ze deden niets aan mijn kortingsbon! Jammer.... er zijn namelijk genoeg die IXXI verkopen!
Veel keus in ixxxi ringen.
Precies de kleur die ik zocht!
Volop keuze. Na bestelling na een paar dagen in huis. Keurig verpakt. Kwaliteit in combinatie met prijs keurig.
Snel verzonden, maar geen uitgebreide handleiding en geen idee hoe die QR codes werken. Handleiding uiteindelijk gevonden, maar nog niet echt duidelijk.