Snelle levering en goede kwaliteit.
De bestelde leren tas had ik de volgende dag in huis. Prachtig verpakt in een leuke linnen opbergtas. Ik kom hier zeker terug.
Mooie tas Snelle levering
Tas ziet er uit als op de foto. Super blij met mijn rugtas
Choker met half edelsteen ketting zou altijd passen vanwege een verlengstukje stond in de advertentie online. Paste dus helaas net niet… Als De Boer lederwaren nu gewoon de lengte erbij had gezegd had deze miskoop voorkomen kunnen worden. Had ook geen zin meer om het terug te sturen. Heb het steentje wel bewaard.
Voor het eerst iets besteld bij de Boer lederwaren, Moet u zeggen dat na heel veel zoeken eindelijk gevonden heb wat ik zoek, een portemonnee van leer en met wat meer ruimte, en die vond ik dus op de site van de Boer lederwaren, besteld en de volgende dag netjes in de bus afgeleverd, De portemonnee was iets heel apart, ben er zeer blij mee en de Boer dank jullie wel!!
Mooi assortiment bandana’s voor een leuke prijs. Misschien bestel ik er nog wel een paar :-) Vlot en netjes geleverd.
Snelle levering en prima product tegen een goede prijs
Bestelde spullen volgende dag al in de brievenbus. Prima service.
Alles vlot en super verlopen.
Top riem
je bestelt en de rest volg zich van zelf,
Inhoud van de tas is verrassend groot.
Duidelijke website, snelle levering en product was wat k er van verwachte . Kortom, aanrader!
Snel geleverd en mooi spul
Mooi product, goede prijs en supersnelle levering!
mooie tas
We hebben een mooie tas gevonden en in 2 dagen in huis. Top.
Zeer tevreden!
Alles prima!
Tasje voldoet prima aan mijn verwachting. Netjes verpakt en snel en correct geleverd. Heel goed.
Snelle service, mooi product.
Mooie tas en snel thuis ontvangen. Blij mee!
Makkelijk bestellen, snelle levering