Zo snel geleverd Geweldig
Snelle levering, keurig verzorgd, vriendelijke en meedenkende dame bij de klantenservice en supersnelle terugbetaling van teruggestuurde artikelen. Kortom, een ervaring die je met elke webshop zou willen hebben!
Irritant dat ik nog steeds ads zie op jij machines
Snelle levering en netjes geleverd. Goede kwaliteit.
Snelle levering, netjes verpakt. 1 tip, de bestelsite is op de telefoon wat rommelig
Snelle levering, bestelling was volgende dag in huis. 1 artikel was ik niet tevreden over. Snel antwoord gekregen op mijn email en de volgende dag al nieuw produkt ontvangen
Waar ik wel van schrok is dat ik mijn pakketje in mijn brievenbus( horloge €100,00) vond. Woon namelijk in een appartement dus het pakje kan makkelijk door iemand meegenomen worden. Voor de rest alles prima geregeld
Ai, dank u voor de melding. Het horloge verstuurd als pakketpost en dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat het pakje gewoon in de brievenbus gedaan wordt. Strafpunten voor Post.NL
Snel en maken belofte waar
Prettige om zaken te doen.alles oke erg tevreden
Snelle levering, direct antwoord op vragen en ruime voordelige keuze!
ik kon niet eerder iets schrijven, omdat ik vandaag pas de bestelling in huis had. Post.nl had vertraging. Fijne duidelijke website en goede prijs. Dus voor herhaling vatbaar.
Grote keuze en correcte en vooral snelle levering
Prachtige tas, super blij mee
Superrrrrr snelle service
Nooit problemen gehad altijd netjes en op tijd winkel met discipline .
had enkele eenvoudige vragen over gebruik smartwatch; deze konden amper tot niet worden beantwoord. Jammer,.gemiste kans
Snel en keurig verzorgd!
Zeer snelle levering. Product van uitstekende kwaliteit
Ben zeer tevreden over de tas, mooi en precies zoals op foto. Snel geleverd
Supersnelle levering, prachtig product.
Goede kwaliteit en nette prijs, keurig verpakt verzonden top.gedaan
Mijn bestelling ontving ik heel snel en het product was erg mooi en precies zoals ik verwacht had!
Supersnelle levering. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Prima dus.
Tas is zoals afbeelding. Levering is snel
Snelle levering en goede service