Een dag later ontvangen maar mooi en pracisch
Dit was mijn éérste keer.
Mijn armbandje was stuk gegaan, en er is een nette oplossing gevonden. Dus zeer ter reden over de snelle afhandeling
Had horloge besteld maar helaas was deze stuk bij bezorging . Contact opgenomen , kreeg retour label via de mail, en binnen een week had ik een nieuw Horloge die gelukkig goed was. Wat een top service
Netjes geleverd en snel. Ik heb een band voor aan een tas gekocht. Alleen staat er niet de lengte bij. Dat is een klein minpuntje.
Snelle service , mooie ring gekocht werd geleverd binnen 3 dagen
Prima product, op tijd geleverd en mooi verpakt.
Nette bevestiging, snelle levering dus top!
Middels Google gevonden en tevreden! Producten waren netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een site waar ik vaker op ga snuffelen en kopen
Rugtas besteld en netjes ontvangen..goede service !!
Na twee maanden laat het display los van het horloge. En dan 15 euro durven vragen voor reperatie. Schaam jullie ooozooo.
Goed ingepakt en een mooi handgeschreven kaartje erbij gedaan. Was een kado voor een vriendin die het moeilijk heeft. Ze was er heel blij mee.
n.v.t.
Super service
Product wat ik online besteld had niet de goede maat maar kon het zonder problemen in de winkel omruilen
Tas gekocht voor mijn vriendin voor haar verjaardag. Ze is er erg blij mee!
Sorry het was de verkeerde riem , dus heb deze geretourneerd en gevraagd om het geld terug te storten. Graag met spoed terug storten. Met vriendelijke groeten Henk en Hannie Vugs.
Product werd snel geleverd, en is erg mooi.
Zeer snelle levering! Goed verpakt... Blij met de fijne tas en portemonnee. Mooie kwaliteit leer.
Super mooi product netjes bezorgt top kwaliteit
Bestelde tassen waren zeer snel in huis. Er was per abuis 1 verkeerd geleverd (zat een label met verkeerd artikelnummer aan). Kregen meteen een retouretiket. Ook de retour was snel verwerkt (helaas juiste niet leverbaar, maar meteen geld verrekend).
Snelle verzending, keurig verpakt.
Ik moet al een beoordeling geven voordat ik het product ontvangen heb. Ik ga er van uit dat het goed is maar kan nu nog geen beoordeling geven. Alleen dat de beoordelingsmail ook een week later gestuurd kan worden ;-)
Het tasje voldoet volledig aan mijn verwachting, ziet er mooi uit. Ben er blij mee!
Snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding