Product voldeed aan mijn verwactingen, goede kwaliteit.
Op zoek naar een schoudertas met redelijke inhoud zag ik bij De Boer lederwaren de tas van mijn dromen. gekocht en de volgende dag was hij er al! Heel blij mee! Een zaak met een mooi assortiment en een goede service!
Goede service / snelle levering / goede prijs- kwaliteit
Hele goede ervaring en een top service, super vriendelijk
Levering was snel. Alles goed verpakt.
Mijn bestelling werd snel geleverd, was precies zoals vermeld op de website en was leuk geprijsd.
Prima ervaring. Superleuk tasje gekocht. Ik heb alleen het laatste sterretje niet gegeven, maar dat heeft niet zozeer met de Boer te maken als wel met het tasje zelf. Het is een prachtig tasje, klein met 8 vakjes voor pasjes. Precies wat ik zocht. Alleen is er iets niet ok met de pasjes vakjes want in de linker 4 vakjes krijg ik met geen mogelijkheid een pasje. Het is net te klein. (Niet goed gestikt??) Dat is wel jammer. Moet het nu net anders indelen. Nog steeds een prachtig tasje.
Snelke levering. Tip Ixxxi ringen op maat sorteren
Twee tasjes besteld. 1 voor mijn dochter en 1 voor mij. Snel ontvangen en goede kwaliteit
Zowel online als in de winkel goede service en snelle verzending.
Voor het eerst besteld bij jullie snelle en nette levering zal zeker weer bij jullie bestellen gr ingrid
Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering. Zeer tevreden.
De oude knijp portemonnaie (wie kent m niet van vroeger) en de klokhoes voor de sleutels zijn van prima kwaliteit. Een van de producten was per abuis niet meegeleverd en dat is zeer snel gecorrigeerd, kan niet anders zeggen uitermate tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Mijn Ixxi ring vandaag in goede orde binnen gekregen. Leuke mooie aanbieding, ik ben er zeer blij mee. Hartelijke groet, Florentine
Duidelijke website, bestellen en bezorgen verliep prima en snel. Daarna alsnog even naar de winkel geweest en het aanbod is ook in de winkel groot en ik ben goed geholpen
Makkelijk bestellen, snelle levering en besteld artikel voldoet aan verwachting.
Ben erg tevreden, vandaag besteld en morgen al in huis.
Prima geleverd snel en mooi product.
Goed en snel geleverd.
Mijn bestelling lag klaar in de winkel en ik kon het bij de deur zo in ontvangst nemen. Super geregeld.
Ik werd netjes direct na bestelling gebeld dat de juiste kleur niet leverbaar was. Of ik een paar dagen wilde wachten of een andere kleur wilde uitkiezen. Prima product.
Goed product en snelle levering
Zie bovenstaand