Ondanks dat het product tegenviel zou ik hier hier toch weer bestellen. De levering was super snel en het retourproces was goed geregeld. Mijn vraag die ik vooraf heb gesteld werd ook snel beantwoord.
Tas besteld en het was de volgende dag al binnen. Mooi verpakt. Makkelijker kan niet
Weer een hele mooie tas gekocht. Heel blij mee.
Duidelijk website, goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering. Tot een volgende keer!
Positieve ervaring
Pfijne en vlotte afhandeling van de geplaatste bestelling. Erg behulpzame medewerkers die hun tijd nemen om je te helpen
Ik heb vingerloze handschoenen besteld op basis van internetfotos en beschrijvingen die deden voorkomen dat deze handschoenen voor volwassenen waren. Toen ze aankwamen bleken ze zo klein dat geen enkele volwassene die kan gebruiken. Het terugsturen kost zoveel geld dat het niet de moeite loont. Aan de telefoon wordt de coronamedelijden kaart getrokken ipv bereidheid getoond om de fout recht te zetten. Erg slecht.
De door u bestelde vingerloze handschoenen zijn one size fits all en zien er op het eerste gezicht niet groot uit maar passen over het algemeen iedereen. Een handschoen die wij al jaren in het assortiment hebben.
Product is net zo mooi als op het plaatje. Kloppende omschrijving. Zeer tevreden
Heel fijn bedrijf. Duidelijke webshop en een snelle correcte levering. Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Zie bovenstaande jullie versturen al mail voor ik iets ontvangen heb
Uw bestelling heeft er inderdaad langer overgedaan als zou moeten. Wij hebben het pakje zaterdagmiddag bij de post afgegeven en ik zie in de track en trace dat deze woensdags bij u bezorgd is. Excuses voor de vertraging.
De artikelen zijn geweldig, je krijgt waar voor je geld. De artikelen zijn echt snel thuis.
Vlotte, snelle levering van leuk produkt
Ik bestelde meerdere kettingen. De meeste waren goed en leuk en smaakvol. Kwaliteit-prijsverhouding is o.k. Een paar voldeden niet aan mijn wensen (smalle hals), waardoor ik deze terugzond. Dat ging perfect en ik ontving het retourbedrag al binnen 2 dagen. Werkelijk prima. Ik vind de foto's op de website wel onduidelijk. De lichte achtergrond maakt dat de kettingen niet goed uitkomen. Daar zou ik als firma in investeren!
Mooie, uitgebreide website! Product was tijdelijk niet op voorraad, binnen paar dagen mail dat product weer op voorraad was. Na bestelling de volgende dag al geleverd!
Snelle en juiste levering Bedankt
Heel tevreden over het horloge. Snelle levering. Goede service.
Aantal riemen besteld op de duidelijke website. Belofte van 'volgende dag in huis' bleek haalbaar. Prima service. Goede spullen. Niets op aan te merken.
Vrijdag besteld en zaterdag kon ik me tas al ophalen.
Duidelijk site, makkelijk te bestellen, snelle levering!
Mooie producten voor een nette prijs, snel verzonden
Leuke tas besteld snel geleverd mooie kwaliteit!
Zeer vlugge levering ,gewoon top
Snelle levering. Goede kwaliteit tas.