Goede snelle levering helaas viel product tegen

Ondanks dat het product tegenviel zou ik hier hier toch weer bestellen. De levering was super snel en het retourproces was goed geregeld. Mijn vraag die ik vooraf heb gesteld werd ook snel beantwoord.

Snelle levering!

Tas besteld en het was de volgende dag al binnen. Mooi verpakt. Makkelijker kan niet

Altijd mooie spullen

Weer een hele mooie tas gekocht. Heel blij mee.

Top, snelle levering!

Duidelijk website, goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering. Tot een volgende keer!

Snelle en correcte levering

Positieve ervaring

Fijne winkel met een ruim assortiment

Pfijne en vlotte afhandeling van de geplaatste bestelling. Erg behulpzame medewerkers die hun tijd nemen om je te helpen

Product was voor kinderen en niet zo omschreven online

Ik heb vingerloze handschoenen besteld op basis van internetfotos en beschrijvingen die deden voorkomen dat deze handschoenen voor volwassenen waren. Toen ze aankwamen bleken ze zo klein dat geen enkele volwassene die kan gebruiken. Het terugsturen kost zoveel geld dat het niet de moeite loont. Aan de telefoon wordt de coronamedelijden kaart getrokken ipv bereidheid getoond om de fout recht te zetten. Erg slecht.

Vlot geleverd

Ziet er goed uit. Prima levering

Product is net zo mooi als op het plaatje. Kloppende omschrijving. Zeer tevreden

Heel fijn bedrijf. Duidelijke webshop en een snelle correcte levering. Mooie prijs kwaliteit verhouding.

Zou graag eerst mijn pakket willen ontvangen

Zie bovenstaande jullie versturen al mail voor ik iets ontvangen heb

Geweldig, mooie producten en prima kwaliteit.

De artikelen zijn geweldig, je krijgt waar voor je geld. De artikelen zijn echt snel thuis.

Vlotte, snelle levering van leuk produkt

snelle levering en keurige retourafhandeling

Ik bestelde meerdere kettingen. De meeste waren goed en leuk en smaakvol. Kwaliteit-prijsverhouding is o.k. Een paar voldeden niet aan mijn wensen (smalle hals), waardoor ik deze terugzond. Dat ging perfect en ik ontving het retourbedrag al binnen 2 dagen. Werkelijk prima. Ik vind de foto's op de website wel onduidelijk. De lichte achtergrond maakt dat de kettingen niet goed uitkomen. Daar zou ik als firma in investeren!

Mooie, uitgebreide website! Product was tijdelijk niet op voorraad, binnen paar dagen mail dat product weer op voorraad was. Na bestelling de volgende dag al geleverd!

Mooie handschoenen

Snelle en juiste levering Bedankt

Prachtige horloge,exact zoals afgebeeld. Heel tevreden.

Heel tevreden over het horloge. Snelle levering. Goede service.

Accuraat en snel

Aantal riemen besteld op de duidelijke website. Belofte van 'volgende dag in huis' bleek haalbaar. Prima service. Goede spullen. Niets op aan te merken.

Vrijdag besteld en zaterdag kon ik me tas al ophalen.

Snelle levering!

Duidelijk site, makkelijk te bestellen, snelle levering!

Mooie producten voor een nette prijs, snel verzonden

Mooie producten voor een nette prijs, snel verzonden

Leuke tas besteld snel geleverd mooie kwaliteit!

Zeer vlugge levering ,gewoon top

leuke boodschappentas met wieltjes!

Snelle levering. Goede kwaliteit tas.