Bestelling geplaatst via de site en de volg de dag bestelling in huis helemaal geweldig!
Tas zag er uit zoals ik verwacht had. Was bovendien zelfs iets breder. Heel fijn.
Gewoon goed
Vlotte levering
snelbezorg
Bestelling en levering zonder problemen verlopen
de crochet laimbock handschoenen vielen mij iets tegen, het leer is iets minder zacht dan ik had verwacht en ze zijn ook niet zo perfect genaaid als ik gewend was van dit merk. Dat de bestelling door de brievenbus paste, had ik wel graag willen weten van te voren, ivm mijn dagplanning.
Ik ben zéér tevreden, mooie artikelen en niet duur. Snelle levering en zal jullie zeer zeker aanbevelen. Zelf kom ik uiteraard graag bij jullie terug. Mvg Esther d' Haen.
Zeer tevreden!!
Ik bestelde een binnenwerkje voor mijn lederen mapje met al mijn pasjes. Ik dacht dat ik het in mijn mail goed omschreven had - zes vakjes om pasjes in te steken - maar had er niet bij gezet dat er ook nog twee flapjes aan vast moeten zitten om het geheel in het mapje te schuiven. Moeilijk, zo precies nadenken, ik laat het liever zien aan de toonbank. Maandag ga ik een nieuwe poging wagen.
Online een bestelling gedaan en kon het bestelde al heel snel ophalen. De bestelling was helemaal in orde.
Mijn tas stond keurig klaar en netjes ingepakt met een leuk kaartje erbij.
Snel bezorgd en moet kwaliteit..
Hele positieve ervaring uitermate klantvriendelijk en behulpzaam
Ik had ergens anders een tas besteld,maar daar past al mijn handel niet in . Toen kwam ik jullie tegen. Heel veel leuke tassen! Ik kon niet kiezen, dus heb er meteen maar 2 besteld. De volgende dag al in huis, super!
Mooi en snel binnen gekregen
Mijn moeder heel blij met de boodschappen tas en de bezorging was dik in orde.
Super goed. Goede en ruime keuze en zeker niet te duur. Duidelijke site en snelle levering. Top!
Mooie producten, snelle levering
uit steeken
Klompslofjes staan erg leuk, mijn kinderen hebben deze 35 jaar geleden ook gedragen en nu is kleinzoon Bauke de gelukkige. Annette Koopman
Snelle levering. Goed ingepakt en mooie sieraden. Ben er erg blij mee. Zeker een aanrader.
Top product mooie tas blij mee
Vlotte levering keurig verpakt en veel keuze