Mooie kindertas en snelle service

Uitstekend geholpen

Na online besteld te hebben kon ik het afhalen in de winkel en vlotte service en aardig geholpen.

Bestelling boodschappentas

Ik had deze tassen al en ben blij dat ik weer twee stevige boodschappentassen in bezit heb

Prima en keurig nette levering heel te vreden

Keurig net behandeld

Was super snel geleverd

Goede snelle service

veel keuze, goede uitleg. Snel bezorgd.

Prima service. Had mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Artikel werd de volgende dag al geleverd. Bleek toch niet een goede keus van me tijd. Teruggestuurd en binnen 1 week geld retour ontvangen.

Mooie hangertjes en snel geleverd

Ik heb een paar geluksengeltjes besteld bij De Boer. De engeltjes vallen nog mooier uit, dan op de foto. Ze waren goed verpakt en de volgende dag al in huis!

Snelle levering, veel te veel plastic gebruikt!!

In korte tijd ontving ik een mooie boodschappentas, maar ik begrijp niet waarom deze tas in 2 lagen dik plastic verpakt was. een laag was volgen mij meer dan genoeg geweest!!

Helemaal top

Alles is makkelijk te vinden op de website. Eenmaal mijn bestelling geplaatst, heel erg goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling via de mail en de bestelling de volgende dag ontvangen!

Prima vlotte levering

Naar tevredenheid geleverd.

Alles verliep naar wens! Dank voor de vlotte service Een mooi geschenk voor mijn vriend, die sinds de covid tijd de boodschappen doet!

Prima verzorgd

2 mooie boodschappen tassen gekocht.super snel bezorgd, en zijn mooie tassen stevig.mail contact prima.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Pakket netjes binnen gekregen en geven meerdere keren aan in de mail waar het pakketje zich bevind.

Perfect!!

Super snelle levering! Netjes verpakt! Echt een aanrader. Mijn eerste keer dat ik hier wat bestel, maar kom zeker terug!

Gewéldig!

Zeer goede kwaliteit, snelle levering, zeer netjes verpakt en verstuurd!!

Super voor elkaar

Super voor elkaar. Ook netjes op tijd geleverd zoals op website vermeld staat.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Niet eerder had ik een bestelling bij De Boer geplaatst, maar ik zal in de toekomst zeker vaker van deze winkel gebruik maken!

Overzichtelijke site, snelle en accurate levering.

Overzichtelijke site, snelle en accurate levering.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Word snel en goed geleverd erg tevreden!

Alles was goed verpakt en op tijd bezorgd

Snelle levering. Mooie portemonnee. Er zat een persoonlijke bericht in van het personeel. Dat vind ik erg attent.