veel keus aan mooie tassen
Heel erg tevreden met onze aankoop goede en snelle levering
Snelle bezorging en zeer goedkoop voor deze kwaliteit
Mooie tas!! Precies zoals verwacht en snelle levering.
Goede service en snelle levering. Er was iets niet helemaal duidelijk na het bestellen en ze belde netjes om te verifiëren.
Goed en snel geleverd
Toppie, tas naar mn zin! En nog 1 extra ook, waar die in verpakt zat.
Snelle levering en een mooie tas voor een goede prijs Zeer tevreden
Online besteld vanuit België en de dag erachter al geleverd ! Super service
Snelle bezorging en goede producten
Mijn ervaring wat betreft de bestelling en levering is prima. De tas die ik besteld heb, moet ik zoals het er nu uitziet helaas terug sturen omdat één van de ritssluitingen niet sluit en kapot is. Het is een super mooie tas en is precies wat ik gezocht heb. Maar helaas door de kapotte ritssluiting niet te gebruiken.
Snel geleverd en prima boodschappentas.
Cadeautje uitgezocht en besteld, volgende dag al in huis. Supersnel.
Snelle levering, alles volgens afspraak. Niks op aan te merken.
Zeer goede ervaring,ik ben erg tevreden over het product
In 1 woord. Snel en uitstekende service
De tas die ik heb besteld is geheel naar wens
Snelle levering van prachtige tas.
Hoe de foto op de website is, is die ook geleverd en de levering was netjes op tijd. Had wel de tas iets groter verwacht
Bestelling snel en keurig verpakt geleverd
Exact de tas die afgebeeld stond ik ben heel tevreden
Lange ketting gekocht zodat mijn moeder daar haar trouwring om kan hangen die ze niet meer past. De ketting is lang genieg om over haar hoofd heen om en af te doen (ze is gehandicapt geraakt) en lijkt tegen een stootje te kunnen. Ze wad er erg blij mee en ik ook. Zo kan mijn moeder haar trouwring toch met zich meedragen, iets wat ze al wilde vanaf het moment dat hij af moest.
Leuke rugzak gekocht, goed betaalbaar en snelle levering. Goeie info op de website.
Keurig verpakt en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.