Goed. Het plaatsen van de bestelling op de website ging goed. Ook telefonisch ben ik goed geholpen, toen ik een vraag had over een paar handschoenen. In dat telefoongesprek kwam ik tot de ontdekking, dat ik op afspraak bij u in de winkel terecht kon en ook daar ben ik prima geholpen. Al met al uitstekend!
Product als omschreven, snelle levering. Prima ervaring.
Artikel is precies wat er op de website staat, en een snelle levering top.
Heel goede en snelle service. De kleur van de portemonnee bleek in het echt wat af te wijken van de kleur op de foto. Dat is het enige minpuntje dat ik heb.
Zijn hele goede tassen
Een zeer snelle afhandeling van de bestelling. Het verjaardagscadeau was daar door ruimschoots op tijd in huis De tas viel in de smaak zowel wat de vormgeving, de uitvoering als de kleur betreft.
Ziet er goed uit, tas besteld als cadeau. Goed verpakt, supersnel geleverd! Top!
Goede kwaliteit en snel geleverd!
Besteld en volgende dag in huis. Top!!!
Snelle levering, goed product.goede communicatie
Behalve de shipping cost naarBelgie die niet goed aangegeven was
Goed product
Artikel besteld en binnen notime bezorgd prima
veel keuze en snelle levering.
Produkt van goede kwaliteit
na het niet tevreden zijn met ontvangen smartwatch, op vrijdag terug kunnen sturen en de dag erna direct bericht dat een andere is verstuurd, maandag ontvangen (duurde wel lang om te linken aan een app). Nu blij met mijn aanwinst en jullie service.
zeer goede afhandeling van mijn aankoop en retourzending.
Mooi engeltje snelle bezorging en mooi ingepakt love it
Goede berichtgeving, waar het pakketje zich bevond en goed verpakt en snelle levering.
Zaterdag besteld en pas donderdag in huis. Het zou dinsdag bezorgd worden met briefpost volgens track en tracé. Toen woensdag en uiteindelijk helaas pas donderdag. Toen had ik het nodig. De producten zijn van goede kwaliteit.
Fijne niet al te grote rugzak met vakken.
Prima website, makkelijk. Leuke collectie (kindertassen)
goede ervaring op tijd bezorgd
snelle levering alles in orde
Hele fijne portemonnee lekker zacht