Snel en niet hoeven te wachten dat de bestelling binnen was de tassen waren precies zo als op de website
Ben super blij met mijn oozoo smart watch snel ontvangen goede service
Kwaliteit en super snelle levering.
Snelle service en een goed product. Betere boodschappentas als degene die je in de winkels tegenkom.
zie boven
Ik had snel een nieuwe tas nodig. Goede prijs, snelle service, prima levering. Top. Vriendelijk groet.
Mijn bestelling werd zeer professioneel behandeld. De afhandeling gebeurde snel en correct. Ik ontving een product dat volledig beantwoorde aan de beloofde kwaliteit. Proficiat en bedankt.
Alles conform verwachtingen snel geleverd.
Mooie website, goed overzichtelijk en gemakkelijk betalen. De producten zijn van goede kwaliteit.
Eenvoudig bestellen. Snelle service en goede prijs- Kwaliteit verhouding.
Ik beveel de boer lederwaren aan. Leuke artikelen en de volgende dag in huis.
Mijn bestelling is een verjaardags cadootje en die geef ik pas volgende Dus ik kan geen reactie nog geven
Artikel vlug gevonden, vlot besteld zonder poespas, vervolgens artikel netjes en vlug bezorgd
Goeie service
Hele mooie oorclips, dragen ook fijn. Keurig verpakt, snel geleverd. Ik ben heel tevreden!
Snel, duidelijke site, niets aan toe te voegen.
Nieuwe portemonnee besteld via de website, 2 dagen later afgehaald in de winkel. Super eenvoudig!
Snel geleverd en keurig netjes leuke tas met portomonee erg blij mee
Voldoende informatie op de website en geleverde items zijn zoals op de afbeeldingen en beschreven - mijn verwachtingen zijn uitgekomen ;-) Gisteren besteld en vandaag in huis - ondanks de drukte die vermeldt staat over pakkettendiensten -super!
Snelle levering, goede ervaring
Nvt
Verpakking was stuk. Maar alles zat erin
Zie bovenstaande
Precies wat ik bestelde en heel goede prijs kwaliteit verhouding