Gelukkig werden de wanten snel geleverd. Mooi ontwerp en zachte mooi aansluitend materiaal. Echter ging de binnenkleding direct kapot, inkjet labeltje lag er snel af en echt warm bleven mijn handen niet. Dus zeker slechte prijs kwaliteitsverhouding.
We hebben inmiddels contact gehad over de wanten en deze zullen worden omgeruild voor een warmere variant.
Snel geleverd in moeilijke tijden - paste mijn man niet maar mijn dochter wel en heeft een fantastisch schaatsweekend gehad dankzij deze super wanten!
Top bedrijf en super snelle levering. Echte aanbeveling
Snelle en goede levering
Goed geregeld
Duidelijk........snel en correct!!
De pas gekochte leren handschoenen a €60,- waren de stiksels van los. Dag later nieuwe gekregen dus dat is prima. Is één handschoen kleiner. Weer terug...maar de desbetreffende handschoenen zijn er niet meer helaas dus dan maar andere... want het is tenslotte koud. "Die zijn wel 5 euro duurder"....slechte handschoenen, geen beste voorraad en dan voor het alternatief de bijbetaling willen. Had ik persoonlijk even gegeven.... Misschien een idee om zelf even de levering goed na te kijken voordat het in de verkoop gaat. Het gaat om een prijzige artikelen waar je van mag verwachten dat die enkele jaren meegaan.
De handschoenen die u had uitgezocht bleken toch niet naar het zin te zijn. Uiteraard hebben wij het gehele aankoopbedrag aan u terugbetaald. Ook wij zijn verrast door de kou aan het eind van het seizoen waardoor inderdaad de voorraad niet meer optimaal is en op dit moment is het ook niet meer mogelijk om na te bestellen bij onze leveranciers omdat ook daar de voorraad minder is.
Makkelijk om te bestellen,betalen en snel ontvangen!
Ik ben super blij met m’n tas. Mooie kwaliteit, leuke prijs.
Zelfs in deze Lockdown prima geholpen!
Twee horlogebandjes besteld van het merk Morellato. Netjes gebeld toen er maar 1 op voorraad bleek te zijn. Snel bezorgd. Geld voor het niet geleverde bandje snel retour op mijn rekening. Maar wat ik ontvangen heb is een merkloos bandje en niet van Morellato.
Ondanks het winterweer, ijs en gladde wegen zodat er ernstige vertraging in het hele land was, is mijn pakketje: wanten en een warme sjaal, de dag na betaling geleverd.
Goede kwaliteit en supersnelle levering!
Kan niet beter
op tijd, goede communicatie en mooi product
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
alles zoals verwacht zeer snelle en duidelijk levering erg mooi product
Ben blij dat jullie mijn toch wel grote bestelling nu vooral in papieren zakjes leveren en niet meer in plastic.
Ik had het bestelde verrassend snel in huis. En ik vond het sympathiek dat ik een mail kreeg om aan de bel te trekken als het er binnen 5 dagen niet zou zijn.
Ik heb een mooie leren schoudertas gekocht, uitgebreid assortiment, voldoende keuze, goede prijs/kwaliteit, prima service, betrouwbaar.
Product zoals omschreven goede kwaliteit voor een lage prijs en super snel in huis!
Vandaag besteld, morgen in huis. Beter kan gewoon niet
mooie tas en de levering was super snel
Ik had een blauwe leren riem besteld en ik vond de riem en zo goedkoop was echt een mooie leer super voor dat geld Riemen zijn elders veel duurder en ook nog niet van leer Ik ben er blij mee Gr Anneke Peeters
goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering