Door de sneeuwval heeft PostNL 3 dagen later afgeleverd Daar kan niemand wat aan doen Het geleverde product is prima
Met de maattabel kan je makkelijk de juiste maat vinden
Snelle en correct e verzending.
het pakketje was zorgvuldig en netjes ingepakt.
Fijn, pakketje snel bezorgd. Mooie kwaliteitshandschoenen
Mooie producten. Veel keuze. Snelle levering, ook in deze coronaperiode.
Snelle en goede verzendig.Ben zeer tevreden.
De maat is goed alleen jammer dat één handschoen op de naat los zit, een gat dus, niet gecontroleerd bij verzending denk ik. Wel jammer voor zo'n duur product.
Hele snelle levering en super mooie handschoenen!
De bestelde handschoenen kwamen binnen een paar dagen. Ze zijn prachtig van kwaliteit en passen perfect.
Het cognac kleurige leren muismatje staat super sjiek op mijn bureau. Werkt zoals het hoort en snel geleverd.
Het bestellen en leveren ging zeer soepel. Echter zie ik vandaag dat er 1 handschoen al loslaat op de naad... daar ben ik natuurlijk niet blij mee. Ik heb ze net en ik gebruik ze ook niet intensief... Nu kan ik ze natuurlijk naar de schoenmaker brengen en laten maken maar hoe lang duurt het voordat de volgende naad loslaat?
2 Paar mooie handschoenen, zowel voor mijzelf als mijn man. Zaterdag eind van de middag besteld dinsdagochtend ondanks corona en sneeuw in huis. Geweldig!
Service van de winkel is top. Helaas zijn de handschoenen voor mij niet warm genoeg hoewel het de warmste zouden zijn die ze hadden (gevoerd met wol). Het vriest flink maar volgens de fabrikant zouden ze ook bij extreme kou warm moeten zijn. Misschien geldt dat wel voor de andere mensen want ik ben wel een extreme koukleum.
Bij De Boer Lederwaren en Bijoux echt een prachtige tas gekocht die supervlot is verzonden en ook nog eens op verzoek tiptop is verpakt. Het betreft een cadeau en ze hebben er ook echt een geweldig mooi cadeau van weten te maken! Meer dan tevreden!
Ik ben erg blij met de snelle en goede levering van mijn mooie suede handschoenen. Ze zitten als gegoten en zijn heerlijk warm
Mooie tas en sjaal, snel ontvangen duidelijke omschrijving. Min puntje is de ritssluiting van de tas deze gaat niet zo makkelijk open.
Ik heb gebeld met de vraag hoe groot de klompslofjes waren. Verkoopster heeft ze opgemeten en iknheb ze daarna besteld. Blijkt dat ik de verkeerde maat had besteld. De verkoopster heeft mij teruggebeld en de goede maat opgestuurd. Zeer hulpvaardig.
De handschoenen hadden de bruine kleur die ik had verwacht en zijn lekker warm. Ik bestelde vrijdag eind van de middag en had ze zaterdagochtend al in huis.
Voor wintersport vraag ik warmere handschoenen.
Heb nu 3 tassen en 1 beurs gesteld goede kwaliteit en service
Ik was erg blij met de wanten. Helaas is een stiksel al flink los!! Kunnen we dit oplossen? Verder ging het met de bestelling prima. Vlot ook.
Snelle levering, hoogwaardige producten & fijne service