Deze winkel, daar ben ik al zolang ze bestaan klant. Ik slaag er altijd en nu in deze bijzondere periode ben ik blij dat ik online een prachtige sjaal, handschoenen en oorwarmers heb kunnen kopen. Ik woon vlakbij dus erg fijn dat ik de bestelling op kon halen bij de winkel,
Correct geleverd
Alles ging heel soepel en foutloos.
Prefect!
Vlotte nette afhandeling en duidelijke website.
Product ziet er degelijk uit
zorgvuldige correspondentie, snelle levering en keurig verpakt.
Snelle levering en goede kwaliteit!
Snelle en accurate levering
Mooie handschoenen, Snelle verzending Top!
Eerlijke, prima handschoenen. Snel geleverd!
Alles was naar wensen en precies zoals op website staat. Ook hadden we de engeltjes snel binnen en goed verpakt.
Wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel en ze nemen de tijd voor je. Nu voor de 1e keer online besteld. Binnen 1 dag in huis. Top!
Niet goed, binnen 10 minuten omgeruild en geregeld.
Snel. Vriendelijk. Goed te bereiken. Niet duur
Nette prijzen en snel geleverd, groot assortiment
Ik was tijdens de lockdown op zoek naar een iets grotere tas. Online zoeken is best lastig maar op jullie site staan de maten keurig vermeld. De kleur klopte precies, de maten en het is een tas van heerlijk soepel leer. Erg tevreden!
Snelle levering goed verpakt uitstekende kwaliteit
online een bestelling geplaatst, keurig op de hoogte gehouden, netjes verpakt verstuurd, complimenten ervoor
Snelle in uitstekende originele verpakkung geleverd! Ben er heel blij mee!
Xxxx
Geweldig goed te vreden
Vlotte levering
Mooie kwaliteit en een snelle levering!
POST nl heeft meteen naar post nl punt gebracht. Altijd jammer Verder dus nog geen beoordeling over product
Heb de track en trace bekeken en zie dat de eerste bezorgpoging niet gelukt is en dat toen de bestelling naar een Post.Nl gebracht is