3 boodschappentassen van stevige kwaliteit voor een zacht prijsje

Op zoek naar nieuwe boodschappentassen met de ouderwetse, degelijke canvastas in gedachten, kwam ik uit bij de Boer in Alkmaar. Prima en betaalbaar alternatief (helaas made in China en niet in Nederland).

Geweldige service Mooie spullen

Goeie en snelle levering!

Zeer goed!

Stipte levering, goede kwaliteit

Fijn bedrijf met kwaliteit spullen

Leren portemonnee gekocht . Op het van verzenden deed de Post Nl er wel heel lang over en gewoon kunnen persoonlijk aan de telefoon mij gerust stellen dat ze werkelijk zou komen. Portemonnee is van mooi leer en ben er werkelijk blij mee.

Heel vriendelijk geholpen( telefonisch) bij ruilen, goed advies gekregen.

Snel in huis

4 grote sjaal-spelden besteld voor een voordelige prijs. Netjes snel opgestuurd.

Top .....volgende dag al in huis .

Top .....volgende dag al in huis .

Top ervaring, goede producten en zeer snelle levering

Prima website, mooie producten tegen een goede prijs, goede service en erg snel geleverd in België. De verkoper had 1 artikel te weinig geleverd maar deze werd een dag later al nageleverd. Helemaal goed.

Snelle nette levering!

goeie service mooie kwaliteit producten

Binnen 1 dag gratis bezorgd, dat vind ik echt supergoeie service. ik had een edelsteenhanger die prachtig is en volledig voldoet aan de omschrijving. Ook de oorbellen die ik besteld had zijn echt van topkwaliteit. De veertjes ketting is mooi, echter het veertje zelf is zo dun en licht dat de sluiting het van het veertje het wint en de ketting dus steeds achterstevoren draait. Verder is het allemaal goed naar behorern, echt zilver, en netjes verpakt.

Snel en netjes geleverd

Goede ervaring

Koffer

Super mooie koffer gekocht Netjes verzonden en een slotje er bij helemaal tevreden over de kwaliteit.

SUPER

Heel erg fijn snel geleverd en omdat het een cadeau was ontzettend leuk ingepakt !

Prima service; maken waar wat ze beloven.

Mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. Je wordt prima geïnformeerd en de bestelling is van goede kwaliteit. Prima verpakking voor het transport.

Foute levering !! Ben niet blij

Ik heb handschoenen besteld en wanten gekregen !

Zeer snelle levering en in perfecte staat!!!

Ik ben zo blij met deze mooie en praktische tas.

Op tijd en keurig geleverd wat beloofd was!

Goede kwaliteit handschoenen, zorgvuldig verpakt, snelle levering!

Mooi product en snelle levering

Goed mailcontact en een snelle levering. Mooie tassen.

bestellen, betalen, versturen, leveren en ontvangen

prima, zoals 't hoort.

helaas vond mijn dochter het horloge niet leuk, geld keurig terug gestort. Prima website

mooi telefoontasje

goed geleverd

Goede service, bestelling snel klaar/bezorgd.

Fijne winkel waar je mooie spullen kan kopen. Klantenservice is heel snel met vragen en je bestelling staat snel klaar of wordt snel bezorgd. Dank!

Super service

Ben zeer tevreden

Fijn dat ik uw adres op de webside heb gevonden, Mooie en duidelijke informatie,en veilig, Ben ook zeer tevreden over de betalings mogelijkheden via After Pay, De bestelde artikelen daar ben ik tevreden over, Prima, Ik zal zeker nog e.v.t.bestellingen bij Uw doen.