Erg tevreden met mijn nieuwe sjaal, mits en wanten. Goedkoper dan op andere plaatsen en de dag erna al in huis. Top!
Op tijd geleverd, artikel gekregen wat ik besteld had en keurig op tijd geleverd
Gewoon goed.
Goede service, snelle levering
Snelle levering, mooie stevige leren riem. Goede prijs, kwaliteit verhouding
Het bestelde artikel was bedoeld als cadeau maar was tijdelijk niet voorradig. Ik kreeg onmiddellijk een reactie op mijn reservering en een week later werd de bestelling afgeleverd. Prima service!
Keurig verpakt en snel geleverd.
De website is heel overzichtelijk en de prijs is ook goed en dan krijg je het ook nog snel geleverd. Helemaal prima, dus !
Eerst leveren
Zie in de track en trace dat er inderdaad wat vertraging is geweest. U heeft vrijdagavond de bestelling geplaatst, deze hebben wij zaterdag bij de post afgegeven en is dinsdag bij u bezorgd. Doordat het nog steeds druk is bij de post kunnen de bestelling er langer overdoen.
prachtige artikelen, duidelijke site, snelle levering, kortom goede ervaring
De bestelling werd direct en correct geleverd.
Positieve eerste keer bestellen! De volgende dag al in huis en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg tevreden tot zover! Dank daarvoor!
goed beschrijving, goed product en snelle levering
Je moet altijd maar afwachten of het plaatje het zelfde is als je het in het echt ziet. Ik was tevreden.
—
Goede kwaliteit .dank u.
Mijn ervaringen zijn positief. Ik wilde nadat ik besteld had toch nog iets ruilen wat geen probleem was. Het verschil kreeg ik gelijk terug. Dat is service.
Netjes ontvangen, snel verzonden! Bestellen voor herhaling vatbaar!
Prima en snel volgens afspraak geleverf
Zeer snelle levering, ik kon de zending goed volgen via post nl. Ook het produkt valt in de smaak. Top
Super winkel! Je wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevind. In de avond bestellen de volgende dag in huis! Super goed! Materiaal ziet er goed en stevig uit, natuurlijk net binnen dus over de kwaliteit kan ik weinig zeggen.
Snelle levering. Artikelen waren prima.
Overzichtelijke website met maattabel voor het artikel dat ik heb besteld. Zeer tevreden over communicatie, afhandeling en bezorging. Ik zal hier zeker weer bestellen.
product en aflevering prima