Mooie riem, volgende dag al opgehaald.
Het versturen van de tas was heel zorgvuldig. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen. Jammer dat de tas € 24,95 en niet € 25,-- kost, waardoor er nu bezorgkosten betaald moet worden. Vind ik persoonlijk een trucje. Gewoon € 25,-- is voor de klant ook voordeliger
Kleur en grootte komt geweldig overeen met de site, snel geleverd en correcte afhandeling !!
Super service
Snelle verzending
Goed verpakt en verzonden Snelle verzending Goede kwaliteit spullen
Geweldige snelle levering
Mooie handschoenen gekocht en ook tevreden toen ik ze thuis kreeg. Paste door de brievenbus dus kwam met brievenbuspost (is vaak wat minder snel).
Zeer goede ervaring met online bestellen. Alles top geregeld. En een mooie portemonnee ontvangen!!!
Product komt overeen met website
Heb geen op of aanmerkingen. De oorbellen zijn heel mooi. Ik ga meerdere kleuren in de toekomst bestellen.
Prima, snelle levering. Kwaliteitsproduct ontvangen
Product klopte met de beschrijving
mooi materiaal, zorgvuldig ingepakt. Postnl heeft wel vetraging met levering, maar is niet jullie fout.
Ik woon in Duitsland en heb dit artikel in Nederland gekocht. Levering is prima en zonder extra kosten geleverd. Perfecte service !
Online een vraag gesteld en vrij snel antwoord. 1 dg later bestelling netjes binnen
Mooie spullen, snelle levering. Top
zeer snelle service
Netjes verpakt en heel snel geleverd
Zie boven
Snelle levering en netjes via mail op de hoogte gehouden hoe lang het nog duurde.
Goeie website. Makkelijke bestemmingen. Snelle levering.
Snel besteld, heldere communicatie en snel geleverd. Fijn!
Yas besteld en deze netjes binnen een paar dagen op de mat gekregen. Ben er super blij mee!
Het enige minpuntje was dat PostNL er veel tijd voor nodig heeft gehad om het pakketje uiteindelijk bij mij bezorgd te krijgen.