Binnen 1 dag gratis bezorgd, dat vind ik echt supergoeie service. ik had een edelsteenhanger die prachtig is en volledig voldoet aan de omschrijving. Ook de oorbellen die ik besteld had zijn echt van topkwaliteit. De veertjes ketting is mooi, echter het veertje zelf is zo dun en licht dat de sluiting het van het veertje het wint en de ketting dus steeds achterstevoren draait. Verder is het allemaal goed naar behorern, echt zilver, en netjes verpakt.
Goede ervaring
Super mooie koffer gekocht Netjes verzonden en een slotje er bij helemaal tevreden over de kwaliteit.
Heel erg fijn snel geleverd en omdat het een cadeau was ontzettend leuk ingepakt !
Mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. Je wordt prima geïnformeerd en de bestelling is van goede kwaliteit. Prima verpakking voor het transport.
Ik heb handschoenen besteld en wanten gekregen !
Goedendag, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik denk dat bij de orderverwerking een foutje gemaakt is. Zou u een foto kunnen sturen van de wanten die u heeft ontvangen? Dan kunnen we zien wat er fout is gegaan en zullen we de wanten omruilen voor de juiste handschoenen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, De Boer Lederwaren en Bijoux
Ik ben zo blij met deze mooie en praktische tas.
Goede kwaliteit handschoenen, zorgvuldig verpakt, snelle levering!
Goed mailcontact en een snelle levering. Mooie tassen.
prima, zoals 't hoort.
helaas vond mijn dochter het horloge niet leuk, geld keurig terug gestort. Prima website
goed geleverd
Fijne winkel waar je mooie spullen kan kopen. Klantenservice is heel snel met vragen en je bestelling staat snel klaar of wordt snel bezorgd. Dank!
Super service
Fijn dat ik uw adres op de webside heb gevonden, Mooie en duidelijke informatie,en veilig, Ben ook zeer tevreden over de betalings mogelijkheden via After Pay, De bestelde artikelen daar ben ik tevreden over, Prima, Ik zal zeker nog e.v.t.bestellingen bij Uw doen.
Erg tevreden met mijn nieuwe sjaal, mits en wanten. Goedkoper dan op andere plaatsen en de dag erna al in huis. Top!
Op tijd geleverd, artikel gekregen wat ik besteld had en keurig op tijd geleverd
Gewoon goed.
Goede service, snelle levering
Snelle levering, mooie stevige leren riem. Goede prijs, kwaliteit verhouding
Het bestelde artikel was bedoeld als cadeau maar was tijdelijk niet voorradig. Ik kreeg onmiddellijk een reactie op mijn reservering en een week later werd de bestelling afgeleverd. Prima service!
Keurig verpakt en snel geleverd.
De website is heel overzichtelijk en de prijs is ook goed en dan krijg je het ook nog snel geleverd. Helemaal prima, dus !
Eerst leveren
Zie in de track en trace dat er inderdaad wat vertraging is geweest. U heeft vrijdagavond de bestelling geplaatst, deze hebben wij zaterdag bij de post afgegeven en is dinsdag bij u bezorgd. Doordat het nog steeds druk is bij de post kunnen de bestelling er langer overdoen.