Snelle bezorging. Goede kwaliteit tas.
Artikelen werden heel snel en keurig verpakt bezorgd. Leren riem is mooi en voldoet goed.
Mijn bestelling werd snel afgehandeld en verstuurd. Ook tevreden over de verpakking van mijn Melano steentje!
zeer goede service, alles zoals afgesproken bij de bestelling. Handtas: zeer mooi afgewerkt en mooie kleur zoals gepresenteerd bij de aanbieding. Ik ben heel tevreden :)
Volgens Post.nl is de tas bezorgd via de brievenbus maar heb niets ontvangen.
Mooi product en helemaal volgens verwachting. Snelle levering en goede communicatie
Toen mijn dochter te horen kreeg dat ze 4 dagen later mocht afzwemmen voor haar A diploma, zocht ik snel een leuk horloge voor haar als cadeau. Deze vond ik hier, met hele leuke varianten voor een schappelijke prijs (wat ik wel prettig vind bij de leeftijd). En door de snelle verzending, was het zowaar ook nog op tijd in huis! Bedankt!
Het is een mooi product snelle levering makelijke site een aanrader.
Veel keuze en goede prijzen. Snelle verzending.
De Boer Lederwaren heeft mooie tassen, funcioneel, én een goede service én een snelle levertijd. Chapeau. Zéér tevreden klant.
Een minpuntje, het product is niet echt een brievenbuspakket. De bezorger heeft het pakket zo ongeveer door mijn brievenbus gestampt. M.a.g. de brievenbus kapot.
Goed, snel en netjes verzorgd.
Prima bedrijf, snelle levering, keurig verpakt
Snelle levering Goed verpakt
Snel bezorgd.
Mooi assortiment, voordelig en zeer snelle levering!
goede service.
Snelle levering in mooie vepakking, ik ben heel blij met mijn ring.
Snelle levering van mijn bestelling
Top producten snelle levering
Heel tevreden.