Ik vond het bestellen eenvoudig en duidelijk de levering duurde wel vijf dagen maar dat kwam door de post en niet door de Boer Ik zou zeggen ga zo door. Ik ga zeker nog eens wat bestellen bij de Boer
Het was een kerstcadeau
Mooie tas gezien,die helaas tijdelijk uitverkocht was. Mailadres achter gelaten, snel bericht dat ik weer kon bestellen. Hierna duidelijke informatie rondom betalen en verzenden. Snel thuis bezorgd en tas is mooi en ziet er kwalitatief goed uit.
Ik had een artikel besteld wat een beetje tegenviel, foute keus van mijzelf dus niet van de Boer. Ik kreeg het als brievenbuspakketje, hiervoor verzendkosten betaald, maar kon het niet als brievenbuspakketje retourneren en moest toen voor een klein pakketje € 7,50 verzendkosten betalen. Dit weerhoudt mij ervan nog een keer te bestellen. Bevalt het niet worden de verzendkosten te hoog
Goed en snelle levering ondanks de drukke tijd van nu
Pakket alsnog ontvangen
Originele beoordeling
Pakket niet ontvangen
Heb na mijn betaling. Helaas niets ontvangen.
Mooie handschoenen, voldoet aan verwachting. Netjes verpakt en snel binnen.
Snelle service en goede producten. Handschoenen zijn heerlijk warm.
Supersnelle levering en mooie kwaliteit tas!
Kapot bandje met uit de verpakking halen en horloge zelf deed het niet.
Goedproduct viel iets groter uit alw ik ha gedacht.
Nog niks ontvangen en helaas te laat was een cadeautje.
Redelijk snelle verzending, vanwege drukte rondom feestdagen denk ik iets bezorgd.
Snelle levering en goede kwaliteit
Fijn dat er meerdere vakjes zijn met rits
We zouden als we wat nodig hebben zo weer wat bij u kopen.
In de winkel goed geholpen bij de keuze van mijn sieraden. Achteraf goede service ervaren toen bleek dat een van de producten geruild moest worden.
Prachtige kwaliteit van de producten en super snelle levering.
Niets aan toe te voegen
Ondanks de feestdagen drukte, toch snel ontvangen. Dank hiervoor.
We hebben nog niks ontvangen
Ik kan geen beoordeling geven aangezien ik de bestelling nog niet heb ontvangen.
Vandaag besteld, morgen in huis! Zelfs tijdens de feestdagen.
Hele snelle levering