Makkelijk bestellen, genoeg betaal opties, snelle verzending. Levering door post.nl duurde helaas een week..
Het was een kadootje, mooi en op tijd bezorgd!
Het bestelde artikel voldoet helemaal aan mijn wens.
Sorry nog geen beoordeling ik het nl nog niks ontvangen . Ik hoop dat het aan de drukte ligt.
Inderdaad door de drukte bij de post heeft uw bestelling er vier dagen overgedaan, gelukkig nog voor de kerst binnen.
ik heb nog steets niks binnen van hun
Ook uw bestelling heeft er door de drukte bij de post er vier dagen overgedaan om bij u in de brievenbus te belanden. Excuses voor het ongemak.
Ik dacht snelle levering zaterdag mail dat het bij post nl punt was afgegeven maandag mail dat het binnen 3?dagen geleverd word ik weet dat het erg druk is maar ik heb ook artikelen bij Andere winkels besteld op zondag en op maandag geleverd vind het toch een beetje vreemd.
Door de drukte bij de post heeft uw bestelling er zes dagen overgedaan om op de afhaal locatie te zijn. Gelukkig net op tijd voor de kerst. Excuses voor het ongemak.
De tassen komen overeen met de foto's en omschrijving op de website.
top, zelfs met kerstdagen snelle levering, top product
Een volgende bestelling zal ik hier zeker weer maken!
Snelle levering naar tevredenheid
Een paar dagen voor kerst een portemonnee besteld. Deze is snel verzonden en op tijd binnen. Goede kwaliteit voor een hele leuke prijs.
Het lastig oordelen als het bestelde product nog steeds gearriveerd is Dus invullen van deze rubriek voldoet niet
Uw bestelling verstuurd als een brievenbuspakje heeft er zes dagen overgedaan om bij u bezorgd te worden. Excuses voor het ongemak.
Ik heb helaas nog niets ontvangen
Door de drukte bij de post heeft u de bestelling pas na vijf dagen ontvangen. Excuses voor het ongemak.
Bijzonder snelle levering ondanks de kerst drukte, compliment.
Makkelijk te bestellen, mooie artikelen en snelle levering.
prima eerste ervaring!
veel keuze en snelle levering
Keurige levering!
Mooi product, goede prijs en kwaliteit
Onvolledige bestelling direct goed contact over, prima en snel opgelost
Geweldig.
Schitterende tas en portemonnee, en wat geweldig dat het pakket de volgende dag door jullie zelf is gebracht!