Makkelijk bestellen snel verzonden en wanneer je mailt krijg je snel een reactie
Helemaal gied gegaan zelfs de klantenservice is erg beleefd en professioneel. Zeker een dikke aanrader.
Goede prijs voor één prachtige leren portemonnees en riem. Snelle bezorging
Snelle afhandeling van mijn order
Sd nel een herinnering gekregen dat art. weer voorradig is. Daarna meteen besteld en artikelen zijn snel geleverd.
Goede prijs en snelle levering ondanks corona
Zelfs in de corona/Kerst tijd!
Via webiste helder en duidelijk geholpen. Aflevering ondanks corona en kerstdrukte binnen beloofde 2 werkdagen! Chapeau.
Verlate bezorging ivm drukte, maar op tijd voor Kerst
snelle levering ondanks de drukke eindejaarsperiode. Schoudertas ziet er mooi uit voor een kleine prijs!
Heel tevreden over mooi product en supersnel nog voor Kerst in huis en dat in deze drukke periode. Chapeau.
aanrader
Zie zin hierboven.
Leuke tasjes voor mijn dochters voor klein prijsje!
Ook in de winkel word ik altijd heel goed en plezierig geholpen maar nu dat niet mogelijk was heb ik online besteld en wat een service!
Ik kreeg twee ongelijke wanten toegestuurd. Er is heel wat mailverkeer overheen gegaan, uiteindelijk (omdat ik er zelf naar vroeg) is er een nieuw paar in een maatje groter opgestuurd. De maat die ik oorspronkelijk had besteld was namelijk tijdelijk niet leverbaar. Ik kreeg vervolgens alleen het voorstel om geld terug te krijgen. Ik had daardoor het gevoel alsof er absoluut niet mee werd gedacht met mij als klant. Uiteindelijk hebben ze aangegeven dat dit soms lastig in te schatten is, maar dat ze dat inderdaad hadden kunnen aanbieden. Door de vervelende situatie heb ik niet hoeven te betalen, wat heel netjes is. Wel was dit voor mij onduidelijk, omdat dit pas achteraf aan mij werd verteld, toen ik er zelf naar vroeg. Heel fijn dat door middel van een geste dit het resultaat is, maar het was niet mijn intentie om niet te betalen voor het door mij gekochte product.
Originele beoordeling
Ik kreeg twee ongelijke wanten toegestuurd. Er is heel wat mailverkeer overheen gegaan, uiteindelijk (omdat ik er zelf naar vroeg) wordt als het goed is zsm een nieuw paar in een maatje groter bezorgd. De maat die ik oorspronkelijk had besteld was namelijk tijdelijk niet leverbaar. Ik kreeg vervolgens alleen het voorstel om geld terug te krijgen. Ik had daardoor het gevoel alsof er absoluut niet mee werd gedacht met mij als klant. Waarom bedenkt iemand zelf niet om voor te stellen dezelfde wanten in een halve maat groter te bestellen?
ook de afhandeling van een retour snel en direct verzorgd.
Mooie ring Snelle levering Verpakking mag iers mooier
Zie titel
Zaterdag online een crossovertas besteld en deze 2 dagen later mogen ontvangen! Zeker in deze tijd een groot compliment waard! Netjes in vloeipapier gewikkeld in een luchtenveloppe. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.
Goede en zeer snel de levering in huis netjes verpakt