Duidelijke website, leuke aanbiedingen en snelle bezorging
Goed kwaliteit
Goede klantgerichte service bij terugsturen van riem in niet bevallende kleur
Ik heb in deze webshop voor de tweede keer een tas besteld en ook deze werd weer snel geleverd. Het telefoontasje is mooi om te zien en van zeer goede kwaliteit.
Vlotte levering. Mooie handschoenen die perfect passen,
N
Wel goed, maar er ontbreekt een deeltje van de magneet, het vak aan de voorkant heeft aan de binnenkant wel een magneet, maar kan niet dicht gemaakt worden, er ontbreekt een magneet deel....
Verzoek geplaatst, zodra artikel weer op voorraad zou zijn kreeg ik bericht. Netjes bericht gehad, toen artikel weer binnen was. Degelijk verpakt en opgestuurd.
Snel verzonden en goed verpakt!! Dank!
Online een tas gekocht die ik toch te klein vond. In de winkel vond ik een tas die meer naar mijn zin was en kon ik probleemloos ruilen. Wat een mooie winkel ! En heel vriendelijk en geduldig personeel. Voor mij : leuker shoppen in de zaak dan online !
Betaalbaar, goede kwaliteit, snelle bezorging top
Bestelling kwam op tijd binnen, keurig verpakt, een aanrader om daar te bestellen!!
Fijne tas gekocht, meteen in gebruik genomen. Levering heeft paar dagen geduurd
Snelle levering, vriendelijk personeel.
Mooie producten voor redelijke prijs.
Heb n aantal “ beagles clutches” in huis. Helaas gaan ze na n tijdje scheuren vertonen. Zo jammer! Voor de prijs zelf beveel ik ze aan.
Snelle levering, mooie tas netjes ingepakt.
Gemakkelijk contact, snelle bezorging
Geen verrassingen
Goed verpakt. Snelle levering
Heel fijne sterke tas Vlot en netjes bezorgd
De foto's kwamen goed overeen met hoe het tasje er daadwerkelijk uit ziet. Dus geen teleurstellingen. Snelle levering.
Meerdere keren iets besteld en altijd goed!
Goed verpakt en vaak als niemand het product meer heeft... heeft de Boer lederwaren het artikel nóg wel.... Erg blij mee en snel geleverd.
Niets aan- of aan te merken. Ga zo door zou ik zeggen …