Goed snelle levering
Snelle bezorging, mooi leer, goede vormgeving, riem is gelijk aan zoals hij staat afgebeeld op web-site.
Snelle levering en goede kwaliteit.
De tas voldoet aan de verwachting zoals de foto's aangeven.
Snel geleverd en goed verpakt
Goede en snelle bezorging ondanks de drukte vanwege Kerst en lockdown.
Zie boven. Prima kwaliteit. Ondanks verlate bezorging, waar niemand iets aan kon doen, gelukkig op tijd binnen.
Goede en snelle levering!! Ga zo door!!!
Uitstekende kwaliteit voor een orima prijs. De levering was snel geleverd.
Op tijd, keurig verpakt de bestelde handschoenen geleverd inclusief onderhoudsadvies.
Erg goed en lekker snel
Ik beveel u deze leer zaak aan.
Besteld met in het achterhoofd dat het wel even zou duren.. maar de volgende dag al binnen! Wat een feestje was dat
Hele goede kwaliteit en razendsnelle levering
Pakketje was er niet op de aangekondigde datum. Maar over de oorbel niets dan goed
Zie dat wij de oorbellen verstuurd als een brievenbuspakje 11 december naar de post gebracht hebben en dat u deze volgens de track en trace 15 december ontvangen heeft.
Originele beoordeling
Niet echt prettig. Geeft een slecht beeld van de site of post.nl.
Mijn pakje is nog niet geleverd jammer maar post nl heeft het druk .Dus wacht ik af . De volgende bestelling staat al in mijn winkelwagen. Maar moet eerst afwachten of wat ik besteld had goed is. Gr Bernadetta. Bestelling geleverd en was niet goed . De beschrijving in de website is niet duidelijk genoeg wat betreft de ring maten van de ixxxi ringen .Kreeg wel na terug sturen snel geld retour .minus de retour kosten .jamer vond het niet mijn fout dus was het netjes geweest als ik dat ook terug had gehad. GR Bernadetta
Inderdaad door de drukte bij de post heeft uw bestelling er langer overgedaan, 5 dagen om precies te zijn. Excuses voor het ongemak.
Originele beoordeling
Supersnelle levering, de tas en etui sleutel zien er precies uit als op de afbeelding. Ben er erg blij mee. Dank.
Fantastische en attente service
Snelle verzending en producten zoals omschreven.
Super en heel snel als er wat niet goed is dan mag je het zonder problemen omruilen
Vrijdag avond besteld , volgende middag in huis!! Goede en mooie producten
Mooie tasjes en snel op mijn adres ondanks de drukte van de feestdagen.