Klasse

Groots assortiment snel en veilig thuis gebracht

Produkt doet altijd aan de wens,

Snelle levering!

Snelle levering van dit brievenbus pakketje. Helemaal top! Dank jullie wel. Een fijne jaarwisseling en een mooi en gezond 2021. Goede zaken gewenst!

Site goed

U hebt bestelde handschoenen prompt geleverd. Ik ben content.

De post deed er door de grote drukte enkele dagen over maar daarkon u verder niets aan doen.

Mooie tas en snel geleverd

4 sterren ipv 5 omdat de kleur toch afwijkt van de foto’s. De tas is in werkelijkheid lichter, maar wel prachtig en heel blij mee Prima prijs kwaliteit.

Goede levering en mooi product

Super mooi product voor mooie prijs.

Goede en snel geleverd

Snel geleverd tijdens kerst drukte

Besteld en volgende dag geleverd! Heel tevreden met mijn aankoop, supermooie handtas!

Binnen twee uur stonden ze op de stoep :-)

Omdat de winkel dicht is vanwege het corona virus heb ik een nieuwe tas online besteld bij De Boer Lederwaren in Alkmaar. Ik wist niet wat ik zag, binnen twee uur stonden ze op de stoep! Supermooie tas en supersnel bezorgd.

Super service!

Heel fijn dat mijn bestelling aan huis geleverd werd, zodat de cadeaus zeker weten voor Kerst in huis waren. Fantastisch!

Mooie producten

De bestelde telefoontas en handtas voldoen aan de verwachtingen. Leuke prijs, ook voor de smalle beurs. De levertijd was wat langer dan verwacht. Dus jammer genoeg niet meer binnen voor kerst.

SNEL GELEVERD, MAAR KAPOTTE TAS GEKREGEN

KAPOTTE TAS GEKREGEN, DRUKKER LOS. SNELLE REACTIE GEKREGEN, MAAR MOET ZELF TAS OPSTUREN NAAR COWBOYBAG ROTTERDAM. HAD LIEVER GEHAD DAT IK GELIJK NW TAS HAD GEKREGEN EN KAPOTTE RETOUR HAD KUNNEN STUREN, IPLV ZELF ALLES REGELEN. TAS VOOR MIJN VERJAARDAG GEKREGEN MAAR DOOR DEZE ACTIE GEEN LEUK KADO GEWORDEN.

Mooie collectie Securid producten

Makkelijk bestellen, genoeg betaal opties, snelle verzending. Levering door post.nl duurde helaas een week..

Prettig en makkelijk geregeld!

Het was een kadootje, mooi en op tijd bezorgd!

Artikel is helemaal naar wens

Het bestelde artikel voldoet helemaal aan mijn wens.

Nog niks ontvangen

Sorry nog geen beoordeling ik het nl nog niks ontvangen . Ik hoop dat het aan de drukte ligt.

niks

ik heb nog steets niks binnen van hun

Makkelijk bestellen

Ik dacht snelle levering zaterdag mail dat het bij post nl punt was afgegeven maandag mail dat het binnen 3?dagen geleverd word ik weet dat het erg druk is maar ik heb ook artikelen bij Andere winkels besteld op zondag en op maandag geleverd vind het toch een beetje vreemd.

Mooie tassen

De tassen komen overeen met de foto's en omschrijving op de website.

zeer snelle levering

top, zelfs met kerstdagen snelle levering, top product

Goede site

Snelle site, overzichtelijk en ruime keuze!

Een volgende bestelling zal ik hier zeker weer maken!

Snelle levering naar tevredenheid