Snelle levering ondanks kerstdrukte
Snel geleverd voor de kerst
Alles netjes geregeld
eerste kennismaking en prima ervaring
In de lockdown besteld de dag erna evengoed binnen, toppie
Goed geholpen snelle levering ondanks de drukte. Misschien een klein aandachtspuntje om te vermelden dat je eerst naar betalen moet voordat je een fashion bon in kan leveren.
Over de post gekregen nadat we besteld hadden service verwacht ik ook goed
Besteld en de volgende dag in huis, goede prijs
In deze drukje tijd, netjes en op tijd geleverd. Bij andere was het uitverkocht. Top
fijn dat het pakketje door de brievenbus paste en dat dit werd gemeld op de site bij het bestellen
Mooie tasriem ontvangen maar het was jammer dat er in het verrassingstasje 1 kapotte ketting zat. Snelle levering dat was heel fijn.
Snel ontvangen en voldoet zeker aan de verwachting
Je krijgt wat je besteld. Goed verpakt en goede kwaliteit.
Ik wacht er nog steeds op, krijg al drie dagen een bericht dat het vandaag komt
Excuses dat het leveren van het pakket er langer over gedaan heeft. De track & trace geeft aan dat het pakket inmiddels bezorgd is.
Snelle levering, produkt zoals omschreven.
Het was mooi op tijd binnen en het cadeau deed goed aan de verwachting
levering op tijd netjes verpakt
Tas in goede orde en snel ontvangen. Was verpakt in een boodschappentas, super. Heb voor kerstmis ook nog een tas voor onze dochter besteld.
Snelle levering en besteld product (sleuteletui) prima in orde.
Mooie tas
Snelle levering, mooi product
De Boer heeft een mooie overzichtelijke site, waar ik makkelijk mijn tas kon bestellen. Na mijn bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden over de verzending. De tas was precies wat ik ervan verwacht was en was netjes verpakt in de doos en een extra tasje van De Boer. Ik zou er zeker in de toekomst weer wat bestellen.
Kan er niets over zeggen, heb nog niets ontvangen. Weet niet aan wie het ligt.