Netjes en snel geleverd
vlug geleverd ondanks coronatoestanden prachtige handtas
Mijn ervaring is goed
Tot op 5 december nog niks ontvangen
Wat is het toch vervelend dat door de enorme drukte de post er langer overdoet als normaal. Zie in de track en trace dat uw bestelling van 30 november tot 8 december onderweg is geweest. Excuses voor het ongemak van dit lange traject. Team De Boer Lederwaren en Bijoux
Ik hoop dat het nog goed komt, want ik heb op 2 dec besteld, maar de tas nog niet ontvangen. Ik wacht het tot /met 9/12 af, want dan zijn er 5 werkdagen voorbij.
Zie in de track en trace dat uw bestelling door de enorme drukte bij de post er acht dagen over heeft gedaan maar gelukkig alsnog bezorgd is. Onze excuses voor het ongemak. Team De Boer Lederwaren en Bijoux
Niet goedkoop. Maar het is dan ook een kwalitatief hoogwaardig product.
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Ondanks bericht dat PostNL vertraging had, maar met 1 dag vertraging bezorgd. De ontvangster is er heel blij mee.
goede service
De vertraging kwam door post nl
Zie in de track en trace dat uw bestelling na een reis van een week bij u bezorgd is. Onze excuses voor het ongemak. Team De Boer Lederwaren en Bijoux
2 dec besteld en nog steeds niets ontvangen
Kan nog geen duidelijke mening geven want heb mijn pakketje nog niet ontvangen!!! Enkele dagen nadien pakketje in goede staat ontvangen
Zie in de track en trace dat uw bestelling verstuurd als een brievenbuspakje er een week over heeft gedaan maar inmiddels bij u bezorgd is. Onze excuses voor de vertraging die is ontstaan door de enorme drukte bij de post. Team De Boer Lederwaren en Bijoux
Snelle levering goede communicatie
Makkelijke website, mooie foto’s. Snelle service vSn de Boer, alleen PostNL liet dagje extra op zich wachten.
Dag na bestelling al in huis, zelfs nu met de drukte overal. Super!
Ik ben heel blij met deze bestelling, deze is een cadeau en diegene zalner dolblij mee zijn. En ging in het begin mis maar supergoed opgelost en vriendelijke mail wisseling gehad.
Wat is het toch vervelend dat door de enorme drukte bij de post het één en ander is misgegaan. Wij begrijpen helemaal hoe naar dit voor u is, in de meeste gevallen wordt het bestelde met vertraging alsnog bezorgd, bij u lijkt het erop dat het pakje zoekgeraakt is. Wij hebben u na overleg met Post.nl dan ook het bestelde nogmaals opgestuurd en hopen dat u deze snel zult ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Team De Boer Lederwaren en Bijoux
Originele beoordeling
Waardeloos ik heb geen bestelling ontvangen, op tijd besteld ivm surpise voor mijn vader, nu heb ik alleen een versierde doos zonder inhoud. En enige wat gezegd wordt we stellen een onderzoek in meer niet.
snelle levering, heel mooi product
Mooie ring, mooie verpakking.
grote keuze, snelle levering, prima administratie
Snelle levering. Op een dag online besteld, en de andere dag al binnen. Goede kwalitei en dat voor een redelijke prijs
snelle verzending, leuke spullen voor niet al te veel geld, duidelijke website !
In een woord geweldig!!!!
Alles was naar wens
Bestelling wel beloofd, maar niet gebracht. Zoals aangegeven. Bestelling kwam laat, maar wel in uitstekende staat
Originele beoordeling
Bestelling wel beloofd, maar niet gebracht