correcte levering
alles was prima op tijd
Makkelijke site, goede prijzen en snelle levering. Mooie producten ontvangen.
Erg tevreden na deze eerste bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Positieve ervaring.
Snelle levering, keurige afhandeling van een door mij fout gemaakte bestelling, meteen juiste levering verzonden. Niets anders dan lof.
Beslist een positieve ervaring!
Snelle bevestiging van bestelling en track and trace in de mail. En vlug aangeboden aan de bezorger. Heel tevreden..
Super mooie tas.
Super snelle levering en helemaal tevreden!
Goede prijs kwaliteit verhouding!
goed op de hoogte gehouden ivm retour zending.vlotte afhandeling!
Mooie armband. Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot aflevering.
Zelfs een paar dagen voor Sinterklaas en Zwarte Piet zonder veel vertraging in samen werking met PostNL
Geen goede omschrijving op de site van met name de lengte van het artikel. En de kosten van de retour zending volledig voor de klant ( bijkomende kosten )
Blij met het gevarieerde aanbod. Kom zeker nog een keer terug.
Excuses dat het leveren van het pakket er langer over gedaan heeft. De track & trace geeft aan dat het pakket inmiddels bezorgd is.
Originele beoordeling
Verantwoordelijkheid ligt waarschijnlijk bij PostNL. Vaak komen brievenbuspakketjes later met de pakketdienst. Kan nog geen oordeel geven over de bestelde artikelen.
Prima product, netjes op tijd geleverd. Minpuntje: vragen om beoordeling voor het pakje geleverd is.
Originele beoordeling
Leuk dat de firma om een beoordeling vraagt, maar heb (na dagen) nog geen pakje gezien. Wanneer krijg ik dit?
perfect en met een dag geleverd zelfs in deze drukke tijden
Goed, want het leveren is super snel
Geweldige service,
Snelle verzending en keurig en stevig verpakt! Top!
Toen het pakket al zo snel, in deze tijd ! , aankwam was ik blij met de mooie zak waar het tasje is was gehuld . Dan het tasje zelf, zo mooi donker oker van kleur. Het is handig voor mij, die altijd alles kwijt is in haar tas. Diverse vakken helpen mij alles op orde te houden. Dus : ik ben er erg blij mee ! Omdat ik niet van winkelen houd , is on-line iets kopen ideaal. het is natuurlijk wel een beetje een risico. Maar in uw geval voldoet mijn tasje echt aan de verwachting die ik had ! Van harte veel succes gewenst met uw zaak, vriendelijke groet, Klaske E. Hoogslag. [ oorspronkelijk uit Friesland, door omstandigheden nu wonend in Dordrecht]
Te klein voor alle kaarten die ik heb. Het verplicht de gebruiker keuze te maken voor die kaarten die van "dagelijks" gebruik zijn. Voor alles krijgt men kaarten, het worden "zakkenvullers". Zo worden 10-12 kaarten wel een voldoende hoeveelheid. Goed zo.