Reageren vlug en nette afhandeling
Goede service, snelle levering en mooi product
Snelle levering, en een mooi afgeprijsd artikel.
De boer lederwaren levert snel (postnl stagneerde de levering met een dag)
Tas is met meer zakken gemaakt is zeer praktisch
Mooie tas, precies als de foto.
Stiekem vind ik de website nog leuker dan de winkel en die vind ik al heerlijk. Op je dooie gemak kiezen uit zooooveel, geweldig. Als je,de keus hebt gemaakt en besteld word je goed begeleid met informatie. Je krijgt je pakket ook snel thuis!
Fijne online winkel met leuke producten.
Er miste een onderdeel en ik heb gevraagd of ze dit onderdeel wilden nasturen zodat niet het hele produkt teruggestuurd hoefde te worden. Dit is prima gegaan.
Super snel geleverd
Prima boodschappentas, snelle verzending, zeer tevreden!
Nette betrouwbare winkel
en per kerende terugbetaling na retour niet bevallende portefeuille, die ik beter in een fysieke winkel kan kopen omdat je hem dan kan vastnemen en alle vakjes bekijken.
Ik was heel blij dat ik de sterke boodschappentas bij u vond. Ik bestelde er 3. In het pak zat 1 exemplaar die ik besteld had en de andere 2 waren geheel andere tassen. Dat was natuurlijk een grote teleurstelling. Maar ik heb de labels er af geknipt en heb alles in gebruik. Hoop dat die andere 2 ook heel sterk zijn. Ben wel heel blij met die ene die ik bestelde. Die is super. Maar vindt u dit nu ook niet jammer....? Ik ga liever in een echte winkel kopen. Vriendelijke groeten van Anna Maria van Brussel
Na de bestelling duidelijke informatie en een snelle bezorging.
Het product is mooi en goed gemaakt.
Keurig verpakt
Service als altijd goed.
Tas besteld, snel in huis .de tas is zoals omschreven op de site.
Fijne webwinkel en super snelle levering.
Altijd goede service.
Snelle service! Goede prijskwaliteit