Super goed kwaliteit
en bovendien bij elke levering een bon van 10% korting op de volgende aankoop.
Goed verpakt, mooi product, prima prijs, snelle levering.
Snelle levering, ontzettend blij met mijn verenketting. Dank u wel. Groet mevr Bos.
Leuke webshop , vriendelijke en snelle service
Het was mijm eerste bestelling,ben er zeer tevreden over. Op tijd ontvangen volgens afspraak.
Duidelijke informatie gehad en goed geholpen geweest.
Ene dag besteld de volgende dag al in huis Snelle sevice
Duidelijke site, riemen allemaal op voorraad en snel geleverd.
Mooi product en snelle levering. Top!
Dag erna geleverd en het product was precies zoals omschreven. Ik ben tevreden.
Vlotte, fijne website en snelle afhandeling. Bestelling volgende dag in huis zoals staat vermeld. Ik ben zeer tevreden.
Bestellen, betalen, ontvangen alles heel vlot en zonder problemen!
Kwam verrassend snel binnen, was keurig verpakt en een goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Goede communicatie, snelle levering, zorgvuldig verpakt
Ik dacht dat ik een beursje zou kopen. Het verkleinwoord je is niet van toepassing. Het beursje was groter dan de zak van mijn mantel en mijn tas zat gelijk vol
Hele mooie tas Mechien vervolg aankoop bij jullie
Vlotte levering, netjes verpakt. Wel jammer dat het leer "grijzig" is en niet echt zwart ( net als mijn ring)
Had via mail de vraag gesteld of een artikel er nog was. Kreeg een snelle mail terug dat het artikel er niet meer was en ook niet meer zou komen. Maar 2 dagen later weer een mail met excuus, het artikel was toch binnen gekomen! Erg fijn dat er zo meegedacht wordt. En ook weer snel geleverd!
Binnen 24 uur ontvangen Hele goeie prijs/kwaliteit
Zie boven
Het tasje dat ik gekocht heb is geheel naar mijn zin. Ziet er mooi uit en heeft voldoende vakjes. Het is een klein maar zeker groot genoeg tasje voor van alles en nog wat in te doen. De service van De Boer Lederwaren en Bijoux is top. Snelle levering en de verzendkosten zijn zeer acceptabel.
Snelle en nette levering.