Mijn ervaringen met de Boer zijn heel goed. Vriendelijk, snel antwoord in een woord geweldig!
Kwaliteit is perfect en de levertijd is super! Alles is netjes geregeld en ik bestel hier zeker vaker!
De levering was zo snel dat het pakket een dag eerder werd bezorgd als door jullie werd aangegeven. PostNL gaf 'smorgens aan dat het op de middag geleverd werd. Gelukkig kon het in de brievenbus. Wel een puntje: Het doosje waar het horloge inzat is open geweest. Ik hoop dat het horloge gewoon goed werkt, dat weet ik pas 23 oktober als ik het cadeau geef. De verpakking met adressering was wel goed gesloten.
Fijne tas, voldoet aan alles
Product was duidelijk omschreven, voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering
Tas en portemonnee vond mijn dochter erg leuk! Goodiebag viel tegen, nadat ik De Boer een mail heeft gestuurd met mijn matige ervaring omtrent de goodiebag, kwamen ze tot een mooie oplossing! Dus mijn negatief gevoel is omgezet naar positief!
Prima, en snel!
Goede service, zeer vlotte levering, top!
Snelle bezorging en goed verpakt
ik vond het fijn dat het de volgende dag al in huis was
Goede communicatie en zeer klantgericht c.q. klantvriendelijk. Voorbeeld hoe online winkelen heel veel service kan bieden.
Snelle service en keurig verpakt
Makkelijk bestellen, prettige website, zeer snelle levering!
In de late middag besteld en dag erna geleverd.. helemaal tevreden
Goede service, liet weten dat ze een dag later kwamen bezorgen, prima.
Zeer tevreden over het product.
Top. Vlotte levering. Goede kwaliteit
Snel geleverd Goede kwaliteit Zeer aan te bevelen!!
Ik ben zeer tevreden over de service en over de snelle levering. Het artikel is van een zeer goede kwaliteit. Kortom De Boer Lederwaren en Bijoux is zeker aan te bevelen!
Online besteld en betaald binnen 2 dagen binnen Super !!!
Snelle levering, mooie tas en zorgvuldig verpakt.
Zie bijlage
Bestellen was makkelijk via een overzichtelijke website. De levering was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden
Mooi product en zeer snelle levering!
In één keer de goede maat en snel geleverd