Tas ziet er uit zoals getoond op website. Mooi leer De vakjes binnen in de tas voor b.v telefoon is te klein
Levering goed... Produkt mooi..... Maar het past niet is te klein dus het komt retour helaas
Een mooie lederen portemonnee, cognac kleur. Prachtig cadeau voor mijn dochter.
Wel jammer dat ik zag staan voor 2 uur besteld gratis verzenden dat was helaas niet zo.
Bestellen en bezorgen snel. Retour sturen kost geld. Wist ik van tevoren, maar baal er wel van. Volgende keer kies ik andere aanbieder.
Nooit eerder een bestelling geplaatst , maar ben zeer tevreden
Heb een mail gekregen dat de smartwatch weer beschikbaar was, besteld en de volgende dag al in huis
Zou deze webshop zeker aanbevelen, precies het tasje gevonden waar ik naar op zoek was!
Fijne webwinkel. Werkt goed. Aan te bevelen hier te kopen. Snelle levering van de gekochte tas.
Heel tevreden!
een mooie tas besteld. Plaatje klopt met werkelijkheid. Natuurlijk afwachten in gebruik. Maar dit klopt al!!
Een hele snelle en goed verpakte levering
Snelle levering, mooie producten
Snelle, nette levering. Tas precies zoals verwacht.
Fijn dat er even gebeld werd om door te geven dat mijn tas iets later geleverd zou worden.
Artikelen altijd net zo mooi als afgebeeld, en altijd op tijd bezorgd
Staat hier al boven.
Helemaal volgens verwachting, product (ring) helemaal naar mijn zin en netjes conform afspraak geleverd.
Snelle levering, producten komen overeen met de afbeelding, mooie kwaliteit.
Snelle levering, en het product voldoet aan de verwachting
Kwaliteit van het product was heel goed. Heel snelle levering. Niets op aan te merken.
De telefoniste ging in de winkel kijken om het artikel goed te kunnen beschrijven en heeft ervoor gezorgd dat ik het de volgende dag al in huis had.
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en achteraf betalen. Snelle levering. Retour formulier meesturen zou het allemaal nog klantvriendelijk maken.
Portemonnee besteld. Volgende dag al in huis. Heel goed verpakt en heel mooie portemonnee. Snel, netjes en niet duur.
Op zondagavond bestelling gedaan en dinsdag ontvangen! Snelle levering is heel fijn!!