Goed en snelle bezorging

Ben blij met mijn IXXXI ringen

Retour sturen gedoe

Mooie tassen had er drie besteld, kwam in 2 zendingen binnen. Retour sturen is bewerkelijk en kost geld. Ben benieuwd hoe dit nu verwerkt wordt en of het bedrag van afterpay wordt aangepast

Goede service, echter was het product beschadigd bij aankomst.

Goede service. Jammer was wel dat het prodcut licht beschadigd was bij aankomst.

Mooie simpel ontwerpte portemonnee

Ik had de I-clip besteld en een paar dagen later al door de bus gehad. Een simpel, klein en compacte portemonnee. Er zit ook een duidelijke beschrijving bij hoe je de pasjes er in moet doen en hoe je briefgeld het beste in de geldclip kan doen.

Duidelijke site, supersnelle levering

Leuke rugtas tegen goede prijs. Snelle levering. Keurig verpakt.

goede snelle service

Via website product besteld in een dag geleverd. Top service, makkelijk online webshop. Blij met mijn bestelling en levering.

Heel fijne winkel en snel binnen !

De volgende dag keurig afgeleverd!

Mijn oude tot op de draad versleten model sleuteletuis hier gewoon nieuw te koop. Perfect!

Een erg mooie witte leren riem voor in een pantalon voor een mooie prijs!

Goeie service!

De ene dag besteld en de volgende dag heb je het in huis.

Zeer snelle levering

Op vrijdag een tas besteld welke de volgende dag al werd geleverd. Zeer degelijke tas van kwalitatief goed materiaal

Eerste keer iets besteld, zeker aan te bevelen. Snelle afhandeling, super!!!

Echt een hele fijne en mooie tas :).

Alles ging helemaal goed. Heb het snel ontvangen en hij ziet er mooi uit. Dus ik ben er blij mee :)

Prima service en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden!

Boodschappentassen besteld, zien er kwalitatief goed uit, alleen jammer dat ze niet in een maatje groter te krijgen waren. Snelle levering!!

Mooie tas vlot ontvangen

De tas die ik zocht was overal uitverkocht maar bij De Boer nog verkrijgbaar. Net zo mooi als op het plaatje en heel goed verpakt in handig katoenen tasje dat opnieuw te gebruiken is bijv. Als schoenenzak in je koffer. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen. Top!

Goede site met mooie artikelen en snelle levering

Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.

Mooi produkt

Product voldoet aan de verwachting. Prima op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt, kortom wat mij betreft is het cijfer 10 terecht.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Handige en uitgebreide website. Snelle levering. Schappelijke prijzen voor mooie producten. Erg tevreden over het geheel.

Veel keus, duidelijke site, snelle service.

Prettige webwinkel, veel duidelijke foto’s, concurrerende prijzen.

Mooie riem

Levering en kwaliteit goed, wel goed lezen hoe de maat van de riem wordt berekend.

Mooi product, top service

Laptoptas besteld, kwam mooi verpakt thuis bezorgd.

Na 2 dagen geleverd, goede kwaliteit

What you see is what you get! Uitstekende service ook nog!

Al meerdere keren besteld en alles naar wens ontvangen. Ook mijn vrienden deze site aanbevolen, en ook zij waren zeer tevreden.