Snelle levering en netjes verpakt
De artikelen zijn van goede kwaliteit. Bij bestelling was er een probleempje maar klantenservice heeft dit heel klantvriendelijk aangepakt.
Goede kwaliteit en vlotte levering. Een echt aanrader.
Prima , en snel geleverd.
De levering was zeer vlot. De tas was prachtig.
Stevige boodschappentassen gekocht, van goede kwaliteit. Waren snel geleverd. Er was een tas teveel, dus opgebeld en kon die tas terug sturen. Er werd een adreslabel via email gestuurd om de tas kosteloos terug te sturen. Geweldige service...!!
Artikel niet lokaal verkrijgbaar maar binnen 2 dagen in huis en ook nog eens een stuk goedkoper@
Goed verpakt en supersnel. Gister besteld, vandaag ontvangen. Volgende keer weer bij jullie!
Makkelijke en overzichtelijke site om te bestellen en een snelle levering
Goede en snelle levering. Mooie kwaliteit tas voor een mooie prijs.
Ik had de tas de volgende dag al in huis. Super!
Ik had een tas via de webshop gekocht. Niet helemaal wat ik had gehoopt. Teruggebracht in de winkel, waar ik goede service kreeg met het uitzoeken van een nieuwe tas.
Goede website, perfecte prijs en snelle verzending.
De volgende dag al in huis!
Gemakkelijk te bestellen héél snel in huis. Top!
Snelle levering. Alleen was het verkeerde artikel geleverd. Maar na een belletje was het snel geregeld. Verkeerde artikel direct teruggestuurd. En 2 dagen later het juiste artikel bezorgd. Goed en snel geregeld. Goede en betrouwbare service.
Vlot bestelproces, goed op de hoogte gehouden,snel verzonden en geleverd
Prachtige tas en zeer snel geleverd.
Makkelijk te bestellen en supersnel in huis
Omdat de bestelling niet helemaal naar mijn wens kon ik uit coulance een retourlabel krijgen.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding! Foto’s komen overeen met de werkelijkheid. Dus helemaal prima.
s'Avonds besteld. De dag erna in huis. Goede prijs/ kwaliteit.
Via google kwam ik bij de Boer uit en zocht een werktas en heb er nu al paar jaar besteld top.