Pluspunten
snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Duidelijke & mooie site. Alle prijsklasse, er zit altijd wel iets voor je tussen. Snelle levering!
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
We zijn in de winkel goed geholpen. Volgende aankoop via de website gedaan. Werkt makkelijk en snel. Info over brievenbuspakje was ook prima.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering, goede omschrijving van product
Pluspunten
Ze doen niet moeilijk over een retour en kreeg snel mijn geld terug kunnen andere bedrijven wat van leren
VerbeterpuntenAlleen retour gratis doen
Pluspunten
Heldere informatie
VerbeterpuntenMisschien een andere besteldienst contractueren, Post NL heeft niet mijn voorkeur(doet toezeggingen,komt er weer op terug,vermeldt in een mail tot twee keer toe dat het pakketje door de brievenbus past en ik dus niet thuis hoef te blijven) Gebruikt "je"en "u"in een en dezelfde mail, Onvoorstelbaar, werk voor een neerlandicus/neerlandica lijkt mij. Sorry.moest dit even kwijt,heeft niets te maken met de kwaliteit van uw producten. Ik heb(al meerdere malen)Post NL op de hoogte gebracht van mijn "ongenoegen".
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Netjes tijdig geleverd, producten zijn goed omschreven en worden zorgvuldig verpakt. Bij mijn bestelling zat er een gratis accesoire bij en bij de vraag of deze geüpgrade mocht worden naar een duurdere accesoire werd dat zonder probleem gedaan. Uiteraard tegen bijbetaling van het prijsverschil.
Verbeterpuntenheb geen verbeterpunten, want prima service en goede communicatie.
Pluspunten
Snelle verzending!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteitsproducten! Ook duidelijke website.
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag en snelle levering van het product!
Pluspunten
De zeer snelle bezorging...top
Pluspunten
Werkt snel en accuraat
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Uitstekend!
Pluspunten
Vlotte levering, voldoet helemaal aan mijn wensen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd (binnen de 3 werkdagen) Makkelijke besteling via de site Juiste besteling (geen fouten)
VerbeterpuntenHooge verzendingskosten voor België. (6,75€ extra als de besteling minder dan 75€ kost)
Pluspunten
Het product is prima geleverd.
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke site en omschrijving/afmetingen producten, wordt goed via de mail op de hoogte gehouden van de status van het bestelde product.
Pluspunten
Een bedrijf waar je van op aan kunt!