Pluspunten
Zeer veel keuze
Pluspunten
Het was een snelle levering en de ontvangen ringen kwamen overeen met de foto’s. Dus geen teleurstelling!
VerbeterpuntenVanuit mij geen verbeter punt voor nu.
Pluspunten
Pluspunten
Snel antwoord als je ze mailt
VerbeterpuntenGoed bekijken voor iets wegstuurt
Pluspunten
Snelle levering en een goede service. Zal daarom ook weer op jullie site kijken als ik op zoek ben naar iets nieuws want er is genoeg keuze. Dank jullie wel!
Goedemiddag, Wat vervelend dat het artikel beschadigd is geleverd, dat is niet bedoeling natuurlijk. Zou u een mail willen sturen naar ons met een foto van de beschadiging? Dan kunnen we even meekijken hoe we dit kunnen oplossen.
Ik had aangegeven dat ik de bestelde tas op wilde halen in de winkel, maar hij werd toch opgestuurd.... Gelukkig kwam hij op een tijd dat mijn vrouw (voor wie het een cadeau was) er niet was, zodat het toch een verrassing kon blijven.
Excuses voor onze fout, u heeft inderdaad aangegeven dat u het artikel wilt ophalen in de winkel. Bij de verzending is iets fout gegaan. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag.
Pluspunten
Snelle levering Goede service
Pluspunten
Ik had twee paar oorbellen besteld welke snel geleverd werden. Helaas bleek een van de hangers al kapot te gaan bij het inbrengen. Nadat ik hierover ee mail met foto had gestuurd kreeg ik binnen 15 minuten een reactie dat het opgelost zou worden. Binnen 4 dagen kreeg ik netjes een nieuwe hanger kostenloos toegestuurd..
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering en producten zijn zorgvuldig ingepakt.
VerbeterpuntenHet tasje/de clutch was kleiner dan ik op de foto inschatte. Een tip: zet de afmetingen erbij. De 'kleine' rugzak had voor mij nog wel kleiner mogen zijn (ik heb nu een ex. met de afm. 23/25 cm). Misschien een idee dat u dit formaat (ook tegen een betaalbare prijs) in uw collectie opneemt?
Pluspunten
Leuke aanbiedingen. Snelle levering. Netjes verpakt. Zeker aan te bevelen bij familie en vrienden.
Pluspunten
In deze Corona tijd toch supersnel bezorgd.
Pluspunten
Duidelijke website met goeie info en fijne sorteer/filter mogelijkheden. Meteen een bevestiging na de bestelling en duidelijk aangegeven wat de volgende stappen zijn. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Top!!!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, attente klantenservice.
VerbeterpuntenHet goede product opsturen
Pluspunten
Goede service, had 2 armbanden gekocht maar 1 was er voorradig en 1 kadootje. geen probleem om ze allebei apart te versturen
Pluspunten
Aankoop prima afgehandeld!