Pluspunten
Super snelle levering, Goede kwaliteit!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle service, vind mooie tassen en zeer tevreden.
Pluspunten
Snel, netjes en product conform verwachting.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel levering
Pluspunten
Bij de meeste bedrijven is het 1 a 2 dagen. dit duurde een week. en voor 4 veiligheidsspelen. 3.95 euro vind ik ook duur voor een pakje van 4 gram dat in de brievenbus past.
U heeft woensdagavond besteld en de spelden zijn donderdag in de loop van de dag verstuurd als een brievenbuspakje. Wij versturen altijd op deze manier omdat de zending dan te traceren is. Het is vervelend dat in deze Corona tijd de post regelmatig vertraging oploopt.
Pluspunten
vlotte communicatie duidelijke communicatie correcte verloop van bestelling en levering snelle levering
Pluspunten
prima service, ruime keus
Pluspunten
Snelle Service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle verzending! Goede communicatie.
Pluspunten
Echt geweldig... Onze dochter was 28 maart jarig en het kadootje kwam precies op haar verjaardag binnen en was zelfs als kadootje ingepakt!!!! echt super!!!!!
Verbeterpuntentot nu toe niet!!!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Helaas voldeed het bestelde niet aan mijn verwachtingen. Snel geld terug.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snel en correcte levering
Pluspunten
Precies voor vijf uur besteld en de volgende dag al in huis. Prima service..
Producten inspecteren op kwaliteit
Pluspunten
Snelle verzending, en levering. Track en tracé werkt goed. Product goed verpakt en van goede kwaliteit! Foto’s komen overeen met de werkelijkheid.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering' prachtig spul.
VerbeterpuntenReageren op hun contact formulier, twee x iets geschreven, geen reactie.