de tas goed verpakt en werd snel geleverd.

Ik zou het fijn vinden als voor de levering ook de optie gegeven wordt om het te laten afleveren bij een servicepunt, zodat ik het af kan halen.

Prachtige tas, snelle service

Mijn moeder heeft altijd één roodborstje in haar tuin die ze met liefde dagelijks van een afstandje bekijkt hoe hij (of zij) smult van de pindakaaspot. Ze was helemaal verguld met deze wonderschone tas die ik haar gaf voor haar verjaardag.

Snelle levering alles perfect

Prima artikelen en goede service

Fijne wanten voor een normale prijs

Snelle levering en producten voldoen aan de maatstaven. Goed product.

Snelle verzending goede kwaliteit

Uitstekende service

Makkelijke website, mooie producten, goede prijzen, snelle levering.

Snel en goede service

Wat je besteld word snel geleverd en goed verpakt. Als je zelf een foutje maakt met bestellen dan mag je annuleren zonder dat er moeilijk word gedaan.

Parfait

Gants en mouton retourné de couleur naturelle. (Nettement plus clair que sur la photo) Taille 7.5 parfaite pour'un tour de main (femme adulte) de 19 cm. Elles sont.top pour un prix tout à fait correcte. L'intérieur en laine de mouton n'est.oas aussi doux qu'attendu (comparé à mes précédents d'une autre marque ..2x plus cher) mais pas désagréable pour autant. Très chaud. Je recommande..

Prima tas

P

mooie uitvoering - zeer gebruiksvriendelijk product

Precies zoals het hoort

Besteld, betaald en netjes en snel geleverd.

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kwaliteit en snel in huis

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Kwaliteitsproducten en snelle levering. Lammy wanten besteld en goed via de site mijn maat kunnen vinden. Waren afgeprijsd dus win win. Tevreden klant.

Goede snelle levering

Prima, snelle service

Bestelling prima geleverd. Op mailtjes wordt snel en adequaat gereageerd. Ze zouden nog verder kunnen automatiseren door retourlabels toe te voegen, dat is allemaal handwerk nog (printen, plakken, versturen), maar ik snap dat het voor zelfstanfig bedrijf wat lastiger is.

Goed product!

Snelle zending, goed ingepakt. Product als omschreven.

Nette, snelle service

Tas bestelt op internet, werd heel vlot geleverd. Keurig verpakt. Heel tevreden over. Als ik nog eens een tas zoek, kijk ik eerst hier.

Snel geleverd en product naar omschrijving

Het tasje wat ik had besteld was precies zoals verwacht en beschreven. Snelle levering.

Levering was snel en in goede staat.

De levering was snel en in goede staat. Geen op- of aanmerkingen over.

Supersnel altijd

Al een paar x iets besteld,altijd supersnel geleverd

Geen goede communicatie

Na zoektocht op Google de boer gevonden voor een IXXXI armband. Waarbij ik kon kiezen uit maat 19 en 20 . 20 gekozen. Snelle levering, maar helaas maat 20 te krap. Telefonisch contact in Alkmaar opgenomen of er een groere maat bestaat en dat ik deze in de winkel in Alkmaar om kan komen ruilen. Geen enkel probleem, komt U maar. 44 km naar Alkmaar….. niet op voorraad, wij sturen het wel op…. 44 km terug. Dus 88 km gereden wat niet nodig was als men mij aan de telefoon medegedeeld had dat deze maat niet op voorraad was. Jammer !!

De andere dag al geleverd . Goede prijs kwaliteit verhouding