Pluspunten
Snelle goede levering. Duidelijke omschrijving van de tas doormiddel van zowel van tekst als fotos.
Pluspunten
Snelle verzending en keurig verpakt.
Pluspunten
GOEDE SERVICE VIA INTERNET
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Leuke collectie, duidelijke communicatie, tijdige levering.
Pluspunten
Snelle levering, erg blij met mijn aankoop
Pluspunten
Mijn product was snel gekomen
Pluspunten
Snelle levering, brievenbuspost mogelijk, leuke spullen tegen zeer acceptabele prijzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
Pluspunten
Fijne site, snelle levering, goede verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering conform afspraken
Pluspunten
Snel levering. Grote keuze artikels aangeboden,
Verbeterpunten.?
Pluspunten
Snelle en adequate levering
Pluspunten
Erg mooie tassen voor een redelijke prijs en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering tegen een scherpe prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering.
VerbeterpuntenIk had doortrek oorbellen gekocht. De kwaliteit is goed en ze zijn erg leuk, maar de verpakking was niet zo handig. Ze zaten namelijk in een zakje waardoor ze met elkaar in de knoop waren geraakt. Ik was toen behoorlijk lang bezig om ze uit de knoop te krijgen. Ik zou dan ook adviseren om ze voortaan apart van elkaar te verpakken of er op een andere manier voor te zorgen dat ze niet in de knoop raken,
Pluspunten
Al eerder hier besteld en door de positieve ervaring nu weer voor gekozen. Snelle reactie bij vragen en snelle verzending. Ruim assortiment.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelde handschoenen waren in de verkeerde maat geleverd, maar dat zag ik pas nadat ik het kaartje eraf had gehaald. Terugsturen was geen probleem en toen de levertijd van de juiste maat lang bleek te zijn, werd aangeboden om de order te annuleren. Uiteindelijk andere handschoenen besteld en deze zijn snel geleverd. Zeer klantvriendelijke afhandeling en communicatie!