Pluspunten
Niet duur, genoeg keuze en supersnelle levering.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid tot achteraf betalen zonder extra kosten.
Pluspunten
Ik denk wel een goed bedrijf. Bestelling was op tijd binnen
VerbeterpuntenHelaas was het product niet passend en heb ik het dezelfde dag geretourneerd met het retourformulier en ingevuld dat ik wilde ruilen. Nieuwe keuze ook aangegeven. Dat was een week geleden. Niets meer vernomen. dus dat is wel een verbeterpuntje ;-)
Het lijkt erop dat uw retourzending zoek is geraakt bij de post. Hebben gevraagd om track en trace om de zending op te sporen, helaas is deze niet aanwezig.
Pluspunten
Pluspunten
Gaven aan snel te kunnen leveren. Dit bleek niet het geval
VerbeterpuntenLevering via dit bedrijf is niet orde
Heb het voor u nagekeken. U heeft zaterdagavond besteld, uw bestelling is maandag verzonden en dinsdag bij u afgeleverd.
Miss product zelf ook even inpakken , als bescherming . Zat nu los in verpakking .
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle, correcte levering
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site.
Pluspunten
Snelle levering! Nette en overzichtelijke site
VerbeterpuntenJammer dat de koerier het pakketje door de brievenbus had gepropt waardoor de etui licht vervormd was. Misschien verpakking doosje ipv zakje
Pluspunten
Ken de winkel, maar woon niet meer zo dichtbij dus dit is voor mij een vertrouwd bedrijf
Pluspunten
levering van het bestelde artikel kreeg ik volgende dag al in huis. De riem valt erg in de smaak.
Pluspunten
snelle verzending, prima
Pluspunten
Erg goed, snelle levering & mooie tas!
Pluspunten
Vlotte levering. Het product is wat het op de site ook leek. Een mooie schoudertas met ruimte.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke product weergave en omschrijving op de website. Snelle levering
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snel, goede sortering, geen problemen.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en service
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
VerbeterpuntenIk ben linkshandig. Portemonnees zijn voor linkshandigen niet optimaal.
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Makkelijke website om te bestellen. Erg tevreden over het product en razendsnelle levering.
Pluspunten
Ik was blij dat mijn bestelling zo snel kwam! Ben tevreden. Dank U