Erg blij met mijn nieuwe tas. Snelle verzending en goed verpakt. Aanrader!
mooi produkt
Het bestelde artikel voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Ik had een verkeerde maat besteld, omruilen was geen probleem en nog iets er aan toe voegen ook niet. Heel fijn! Communicatie, via mail, was snel en persoonlijk.
Nog steeds niet ontvangen. Denk dat het aan de post ligt, en niet bij de leverancier.
Kan het niet beoordelen krijg al 3 dagen van post nl bericht het word bezorgd maar ik heb tot nu toe niks ontvangen
Bestellen op de website van een Bear Design Dokterstas Mini Julia Rood was erg simpel. Levering via PostNL kwam snel, zodat ik het cadeau op tijd kon geven
Prachtige tas maar verkeerde indeling. Retour gestuurd en direct correct afgewikkeld.
Prachtige kwaliteit, snelle levering Top
Mijn artikel werd snel verzonden en netjes verpakt, tevreden!
Leuke winkel, handig uitchecken met bol.com en ophaalmogelijkheid.
Super leuke Hi-di-hi tas besteld, was goed verpakt en heel snel geleverd.
Het verzonden product was netjes verpakt in bubbeltjesplastic. De extra kaartjes etc. zijn attent maar voor mij geen must.
top
Een uitstekend bedrijf met goede prijzen en snelle levering; Alles klopt gewoon.
Dankzij uitgebreid assortiment precies het Sleuteletui gevonden dat ik al weken zocht. Makkelijk bestelproces en de volgende dag al in huis.
Bestelde artikelen correct en op tijd geleverd. Retourzending probleemloos verlopen.
Mooie rugzak met specht. Had ook graag het handtasje met de ijsvogel willen hebben, maar helaas, die is -heel terecht- al uitverkocht. Bestellen ging gemakkelijk. De levering was de volgende dag al.
Duidelijke website en een leuke collectie. De door mij bestelde tas werd de volgende dag al bezorgd. Ik was eerst een beetje achterdochtig omdat ik de advertentie op Facebook zag en daar staan heel vaak advertenties van onbetrouwbare bedrijven, maar na eerst gezocht te hebben op Trustpilot, zag ik dat dit bedrijf wél betrouwbaar was en heb ik de bestelling geplaatst. Ik ben heel tevreden.
Vollopen keus ,betaalbaar en een snelle levering. Tevreden klant.
Prima tas voor het geld. Goede communicatie betreffende de levering.
Fijne klantenservice (email). Snelle en goede verzending van mijn bestelde armband.
Maakt de verwachting meer dan waar.
Mooie tassen en een hele snelle levering